Make M.E Love Y.O.U

Jag lyckas spegla mig i dina glasklara ögon, du e som alltid ovetandes om mig, jag drar till luggen och lägger sen handen på din axel. Därifrån viskar jag i ditt öra om saker som påverkat mig, hur du påverkat mig.

Min blick blir fuktig och tåren rinner längst min kind när jag stänger ögonlocken och går vidare, denna gång ser jag mig inte om igen.

Solens strålar är ett steg framför mig hela tiden men som tur är så ligger regnet ett steg bakom mig, jag är nånstans mitt e mellan, en plats där ingen får kontakt, en plats där min mottagning ständigt aldrig finns, jag hör inga röster och knappt några andra ljud heller men jag får tid att tänka, jag får tid att fundera på vad jag tittar på.

I allt ofokuserat fokus hör jag musikens toner i mina hörlurar, jag känner vibrationerna genom golvet och rökens dofter som sprider sig över rummet. Jag håller hårt om min musik för den räddar mig alltid, jag håller hårt om min livlina, likt en EKG-lina som vandrar över displayen så hoppas jag att den aldrig stannar, att den aldrig dör ut.

Vad jag vill se i dig är viljan att se mig, att blunda och känna kärleken genom ditt finger när det glider längst min kind, att känslan när dina läppar berör mina är äkta, att du vill längta efter att höra mina ord igen.

Just make M.E love Y.O.U
Kommentarer
Postat av: ..

Fint skrivet :)

2012-04-11 @ 00:39:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0