gettin pissed..

Fan va förbannad ja kan bli på vissa ibland, visar noll respekt och kan inte ens tacka för vad man gjort för den personen, fan borde be dig dra åt helvete, ska aldrig göra ett piss för dig igen, jävla svin!

Här sitter man å sliter och lär dig saker, visar dig hur saker fungerar. Du kunde fan ingenting, nu är du tydligen skit bra på allt, tack vare vem? Jo mig, gav dig så jävla mycke info om allt å du bara spottar mig i ansiktet som tack.

Att du sårar folk är fan en underdrift, du är så snurrad i skallen så du inser ju knappt vad du gör, när du skaffat körkort lär du inte banga för att köra över dom som går över gatan.

Ta åt dig äran elr ge andra credd för de jag hjälpt dig med, du är inte värd att tänkas på, fattar inte ens att jag tar mig tid att skriva detta men ja kände att ja va tvungen efter några dagars chock då du totalt skiter i allt ja gjort för dig.

Far å flyg!

still so calm...

Helgen närmar sig med stora kliv, nja kanske inte riktigt, plågar mig att de bara är torsdag imorrn suck!
Vad spelar det för roll, är så trött, kommer inte göra ett enda dugg tror jag förutom att fixa till saker hemma, kanske slippa mitt vardagsrumsbord.

Är så slut efter att ha supit/jobbar nonstop sen förra tisdagen, känns som att man går på reservbatterier nu haha.
Sitter hemma, in my lonely house hehe, funderar som jag alltid gör, vet vad du tycker om det "L" men de är mitt sätt att leva i guess.

Pratar med en speciell person på msn just nu, de går bättre nästa gång, det lovar jag.
Du e så go du, skrattar glatt när du säger nåt kuligt och vill hemskt gärna att du ska va gla å må bra hela tiden.
En fin människa e vad du e, mycket bättre än mig många gånger..

Spelade poker idag efter jobbet med grabbarna, fan de gick ju bra, hmm kom tvåa, suck fick nada för de haha men men bättre lycka nästa gång.

Ser verkligen inte fram emot att jobba imorrn, även om de är riktigt kul så är man ju så fruktansvärt sliten, nån tänker väl "men gud människa, gå och sov da!" men de funkar inte så för mig, ja kan inte bara gå å lägga mig, skulle nog inte ens kunna somna, ja e bara trött/seg/sliten på mentala sättet i guess, behöver koppla bort.

Nu åter en gåta till nån.
Vad ska jag göra med dig, du väcker mig, du får mig att le, skratta, du e fin och ja vill träffa dig igen, du har mycke på ditt schema, de har väl alla vackra ting. Du är en viktig person för mig, du har nåt som jag gillar, nåt fint.
Dagen jag står där igen hoppas jag på sol, regnet har vi redan sett ihop.

God natt allesammans och svar på förra kommentaren, tjejer är visst knepiga :P haha

feelings of immortality

im so lucky so proud so strong, all because of you, i never had the chance to tell you that...


gbg you rocked, but i had to go..

Hemma igen., fan va skönt!
Suttit i bilen från Göteborg hela jävla dan idag känns det som, vi lämnade stället vid 10 å jag va fan inte hemma förrän vid kvart i 9, dock så va jag på firman oxå å fixade.

Vilken sjuk jävla upplevelse asså, jobbat ihjäl mig, supit varje dag efter jobbtid, under jobbtid och fan hela tiden i övrigt känns det som, alltid kul med gratis.
Sålt en massa hjälmar, skydd osv som en dåre, sen lite typ stup i kvarten kilade man ner till nån annan monter och tog en öl haha, allt kändes så overkligt, skit god frukost och mat, älskar fan buffe och när det är riktigt bra käk så blir de guld värt.

Träffade en hel del sjuka människor där nere haha, jävla tokar hela bunten, träffade en söt dam som man blev bra kompis med, hon typ va "veteran" på mässorna då hennes farsa dragit med henne på mässor sen urminnes tider så hon visade runt mig överallt och visade vad man kunde få osv haha.

Man är verkligen sliten nu när man sitter här å skriver detta, shit heeeelt slut, att man ska jobba imorrn de är fan inte kul suck.

Suttit och funderat lite under bilfärden hem, folk runt mig, jag vill inte säga för mycket men jag ställer mig själv frågor, saker man undrar, hmm väldigt mycket tankar nu, kanske lite svårt att förstå men haha ni får försöka =).

Jag vet att en del som frågorna gäller läser den här bloggen. Egentligen kan man väl bara ställa frågan utan att nämna nåt namn, bara så andra får se vad jag funderar på.

Vad hände egentligen "L", vi pratade en del, du har väl mycke att göra antar jag, jag har inte rätt att begära nåt alls egentligen men man frågar sig hela tiden saker, gick nåt snett? Gjorde jag nåt fel? Eller är jag bara ute och cyklar nu och du bara inte har haft tid att svara? Det tog ju en väldans tid förra gången.. Hmm..

Nu en annan fråga till en annan person.
Du vet ju nu att jag kommer tillbaka, jag stannar inte för evigt, du har chansen. Vad tänker du på? dina sms skvallrade om känslor, det fick mig att tänka, vad ska ske? Detta måste vi prata om tror jag.. Hmm..

Återigen en fråga, till nån.
Du väcker uppmärksamhet, du stretar emot fastän du ser på mig med förundran, vad vill du ha? Du är verkligen rolig i telefonen haha, ska gnälla om andra, speciellt om en person, du vet vem, hon med stort "S", kul är det men du förbryllar mig.. Hmm..

Fan tjejer skärp er! Visa att ni e vettigare än oss killar å sluta upp med sånt här haha, ni e ju bara föööör jobbiga :P

Neh god natt på er alla, bilder från gbg kommer om nån dag :P

BTW!

Denna låt är fan störst, bäst å vackrast!
Snoop Dogg - Sexual Seduction

My past

Imorrn bär det av till Göteborg, kommer nog bli kul.

Va och hämtade lite lådor hemma hos mor min i vårat garage, suttit och kollat igenom en nu från gamla tider, saker man gjort i tidig ålder, bilder som ritats, skolgrejs.

Hittade längst ner en massa bilder, lite svartvitt från skoltiden då vi framkallade svartvit film i skolan, bilder från tiden då man va en liten knatte, vänner man haft, vänner man förlorat.... Ser folk som idag inte har det så väldans bra, folk som har de svårt fastän dom kanske inte riktigt erkänner det, en hård uppväxt, jag va en del av den fast jag fick komma hem till ett bra hem.

Vänner som försvann, vänner man inte sett sen barnsben, vart är ni nu? Jag såg en av dom på bilden, han försvann från mig när jag va runt 8-9 år, vart är han nu? Han flyttade hem till Panama sas det, han va lite av en bråkstake men innerst inne va han en bra kille. När jag tittar på bilden så känner jag smärta och känslan av att han inte finns kvar i den här världen ligger över mig, det skulle inte förvåna mig men jag hoppas att han finns kvar.

Hittade även en bild på min kära farfar, fan va jag saknar honom ändå, han har inte funnits mycket i mitt liv, åkte tillbaka till Chile när jag va 5 år och såg honom inte förrän vid mitt besök där när jag va 16. Nu går dagarna och han blir inte yngre, far min berättar om hur han mår och det gör ont, Jag måste dit snart känner jag, få se honom åtminstone en sista gång.

Sen kom den bilden som det brast för mig, bilden på farmor. Att hon försvann förra året gör ont, något fruktansvärt, hon va verkligen en mäktig människa, full av liv och lust. En person man aldrig riktigt kunde bli sur på för även om hon var arg så kunde man inget annat än älska henne. Hon höll ihop hela släkten med sitt järngrepp och visade varenda person hon mötte innerlig kärlek.

Folk valfärdade till henne när hon försvann från oss, från hela världen kom det släktingar. 5 på morgonen försvann hon, jag blev väckt då av mor min som berättade det, S sov hos mig då, tack för kramen.

Hittade senare en bild som jag blev glad av igen, en bild av lilla mig, måste nog va kanske 2 månader, maybe more, sen även en bild på mor å far, ihop haha underligt det såg ut =) men men dom skildes ju när jag va runt 6 år tror ja så va fan :P

Dom såg iallafall rätt kära ut å där låg även jag i morsans famn, gulligt.
Det var en känslosam låda må ja säga och det va även kul att dela med mig av min upplevelse.

Tack L för dom fina sms'en dom värmde när dom behövdes =)

Music that makes you think about the people around you, the ones who care

Suttit och pratat med Lollo nu på morgonen, fått höra saker som jag aldrig skulle klara av, sorgligt att vissa kan uppleva livet på ett sätt, att man inte klarar det längre, att man bara ser mörker.
Hon får mig att tänka, får mig att fundera, hon är en viktig person för mig.

Ibland kanske våra konversationer slutar i ledsna miner men när det inte gör det, när vi slutar dom med ett leende, då kan nog inte världen bli bättre, när allt slutar lyckligt helt enkelt, då värdesätter man vissa saker, som henne.

Hon visade mig en låt, en låt som för henne betyder väldigt mycket. En låt som även jag får mycke känslor för, en riktigt vacker låt, folk kanske tycker den är sorglig men vackrare låt går nog egentligen inte att hitta.

När jag sitter å tittar ut genom mitt fönster å ser solen lysa så starkt, samtidigt som låten är på får det mig alldeles uppfylld, inte av sorg men inte heller av glädje, kanske en blandning av de båda. Man måste uppleva det själv tror jag.

Här är låten iallafall, njut.
Jimmy Eat World - Hear You Me

Just let it happen

Tack Lollo, fan vilken bra låt!
Varsågod gott folk, njut!Jimmy Eat World - Let It Happen

Sen även denna, fan va passande med Naruto oxå haha, klockrent!Jimmy Eat World - Here It Goes


Satt å glodde på tv å fann denna på mtv, va bara tvungen att dela med mig.Daughtry - Home


God natt

So close to you but still so far away

"If you go, if you go
Leaving me here on my own
Well I wait for you

Yeah, how long must i wait for you?
Yeah, how long must i pay for you?
Yeah, how long must i wait for you?

Please, please, please
Come on and sing to me
To me, me"

Lite omgjord men passande inte sant?
Vad ska man säga, allt är ett pussel, frågan är om hon är värd besväret.

When a bad surprise comes knocking at the door

Vakna upp dagen efter, efter en vecka av slit, en vecka av prat, skulle ha tråffat någon igår, de hade väl bara gjort saker värre.

Pratade om framtiden, pratade om vad som kommer hända, vad personen sa till mig om saker å ting, allt var en lögn elr? Varför säga saker till mig och sen göra nåt helt annat? Varför ångra sig och känna olust för en person, varför säga att man vill ha ett slut men inte våga avsluta det pga vad folk ska tycka? Varför sen gå och göra det motsatta?

Varför kommer alltid sanningen om lögnen och knackar på dagen efter?
Varför Säger du inte bara vad du egentligen vill elr kan du inte det?
Ger du efter och visar folk det dom vill se, inte det du egentligen vill visa?
Flera gånger har detta hänt, du säger, du säger, du säger, men du gör,... Ja du gör nåt helt annat...

Konfronterar jag dig blir du sur, frågar jag varför så vet du inte, men ändå så ljuger du hela tiden för mig.
Vad ska jag tro att jag betyder, du slänger mig åt sidan som en trasa fastän det är jag som står där när du mår dåligt, du tar i mig när det passar dig, du ber om min hjälp när det passar dig och delar med dig av saker som ingen annan fått höra. Är det sanningen?

Det kan jag inte svara på längre....
Vem lever ditt liv? Du elr någon annan? Vem ljuger för mig? Du elr någon annan?


He surprised me with a song, a good song..

På pojkarnas lista, står du högst i topp
Men blir bemött som du vore trash.
För killen som har snott dig på höga belopp,
Vill inte ha nån fru, bara cash.
Han e en sån man, som sol-o-vårar.
Tar allt du har .
Sedan, blir du, lämnad i tårar
Utan någonting kvar.


Din före detta kille var av samma sort,
han var en riktig gris, som bedrog.
Dom elaka ryktena skratta han bort,
tills att du såg bevis, o fick nog.
Sen kom, han som gick på tabletter. Kaffe o cigg.
Han var, din blott, enstaka nätter.
För ett risigt ligg.


Ta mig, ta mig istället. Jag vill och kan.
Gå med, dig till kapellet.
Som en riktig man.Vilken jävla text! Satt på jobbet och chefen drog på denna... Hörde vem det va från början, suckade högt och efter första versen så stod man där helt chockad, att han kunde skriva sånt? När? Var? Hur? WHAT?!

Den träffade mig som blixten och jag drog till ett litet leende och vart imponerad, han gjorde äntligen en vettig text, sen att han låter förjävligt, de kan ja ha överseende för hehe.

Sitter hemma och lyssnar på pianotoner i form av Michael Buble, han e grym, återigen.
Ibland vill man ju bara kunna sjunga, inte för att bli känd utan för att få äran att förmedla så vackra texter på bästa å finaste sätt. Jag skulle bara kunna sjunga för mig själv, men bara vetskapen av att man kan göra de bra räcker för mig tror jag, det vore grymt.

Tankar flyger och minnen får mig att fnissa till, vad folk sagt häromdan, vad folk gjort för en, fina saker som får mig att le, minnen som speglar dom fina dagarna, dom jag ler åt nu. Människorna som sårat mig kanske men ändå gjort mig glad vid nåt tillfälle, hon, hon och hon, flera av dom, tankar som får hjärtat att dansa, tankar som kittlas och visar spår av sommarflörtar, kärlek kanske...

Tittar ut i vardagsrummet, på min flummiga tapet som även den får mig att le, på den tomma soffan där jag vill att nån speciell ska ligga, där den personen ska le tillbaka när ja tittar henne djupt i ögonen, värmen.

Där står ju även min tomma kebablåda som ja nyss satte i mig, ja veeeet, ohälsosamt kanske men fy fan va gott, tack Golden West för en god kebab, de gjorde ni bra!

Nästa vecka närmar sig, Göteborg. Fan va jag hoppas att de blir kul, få komma bort från allt å alla, en ny miljö i åtminstone en vecka, de blir bra.
Nej men nu tror jag att jag avslutar den här tankegången, vi hörs väl imorrn gott folk!

Förresten låten heter Magnus Uggla - Pärlor åt svin, haha de trodde ni inte va! Tjoho!

Home atlast. Internet atlast, and fuck im kinda happy too

JAAAAAAAAAAAA, välkomna igen! Haha.

Känns som att de va en tid sen vi sågs allesammans, vi ses ju inte direkt men ni ser typ vad ja skriver.. :P
Iallafall, flyttar har ja gjort, levt ensam har ja gjort och utan internet de med USCH!

Kan ju dra det lite snabbt vart ja bor osv (har ju dock inga bilder, hmm suck hehe)

Bor var: Storängsvägen 6 i Åkersberga (3 mil norr om sthlm)
Ligger typ: A de ligger ju mittt på torget så ja bor 1 min från Systemet, bra va?
Stor: Ja de är en 1½'a på 47kvm, nyrenoverad å jag har valt tapeter =)
Hur ser det ut annars: Nja ser väl ganska vettigt ut, har ju möbler osv men ja har planer kan ja säga =)

Japp så ligget det till, och annars så rullar livet på ganska bra.
Börjar planera en resa med lite vänner, de blir nog Holland och Sensation 2008 i juni, de blir skoj =)

Sen så drömde tydligen Sandra om att ja dog elr nåt, å va tvungen å sms'a de vid halv 4 inatt för att kolla så allt va ok haha, man tackar för omtanken men ja andas fortfarande =)

Jag blir förvånad på vissa dock, en del hade jag inte förväntat mig vissa saker av, en del har rent utsagt svikit mig och letat efter annat, vissa kan inte inse saker, se vad som finns framför dom, se att man står där och att de den letar efter funnits där hela tiden, inte våga ta steget, men men synd är de.

Jag måste väl fundera ut de där med namnen som jag lovade innan nyår, skriva upp vad alla betyder osv, måste bestämma mig för vilka som ska skrivas upp å vad som skall sägas bara... De blir ju ren sanning men bara för de så kanske de inte är det bästa å säga rakt ut men de tar man då.

Vi pratade, jag väntade, du sårade, jag visste de innerst inne redan, du ville inte ge det en chans, men jag förstår, ta reda på svar, glöm mig för stunden, gör ditt avslut.

Vi pratade, jag sa inte det rätta direkt, du blev sviken av mig, jag agerade för sent, du valde nån annan, jag blev sårad och nu står vi här igen, jag vet inte vad som sker, vi pratar historia som kanske blir framtid igen, jag tar inte ut nåt i förskott, du tittar på mig igen, jag finns där för dig, du grät för mig inatt, de betydde mycket, du väcker känslorna igen.

Lite gåtor för några att lösa e alltid lite skojigt, lycka till.

Sen så får vi se vart detta leder, så länge jag fortfarande ler så är jag nöjd, ha de bäst cya

wait a while

Kommer nog inte kunna skriva på ett tag... Typ 2 veckor suck*
Får internet då, så ni får glatt vänta å se om jag hittar nån datorn utanför jobbet att kunna skriva ifrån bye bye ;)

my plans, my life, my heart

Igår va de ju då nyår, hamnade hos danne i hans nya fräscha lya, jäklar va fint de va hos den killen da hehe trodde man aldrig :P

Träffade på en liten rolig tjej som man inte sett på ett tag haha, vi hade ett vilt samtal om de förflutna och om vem som gjorde vad osv haha, de va iallafall kul å träffa henne igen =).

Ringde lite folk och sa gott nytt år, ringde Lollo och hon svarade haha, fantastiskt de som hon aldrig gör :P men de va skoj å höra hennes ljuva stämma igen :P
Sen ringde jag Sandra... Hon lät glad, de är bra. Jag hade velat säga mer men de va inte rätt tidpunkt, jag är glad att han gör dig glad, de ska du veta, jag hoppas att de löser sig för dig, du finns i tankarna, du brukar ju göra mig lite orolig =) men men hoppas du hade skoj iallafall.

Gick ner och satte igång fyrverkerierna, får höra Alex tjaffs om vilka fyrverkerier som är bäst å vilka som e från Jula osv osv... SUCK, man ledsnar på de asså, beklagligt..

Stod där och tittade ut över Åkersberga, de var vackert för en gångs skull, de va så jag ville minnas det. Stod där alone, ingen vid min sida, jovisst jag hade vänner runt mig men ingen jag höll av, de va lite trist men va ska man göra. Får se hur mitt liv går nu när man flyttar, vem som finns kvar och vem man kan lita på, vem som visar sig att vara den jag letar efter.

De va inte det perfekta nyåret, de va knappt bra ens, men de va nåt iallafall. Jag må ha varit ensam men jag vet att hos nån så fanns tankarna om mig, det får ja hoppas, de får jag tro.

Välkommen 2008...

RSS 2.0