Cant decide!

VILKEN????? Kan inte bestämma mig hahaha

Subaru Impreza WRX STI -03


Honda Integra Type R -02


Honda Civic Type R -04


Beslutsångest!!!!

Sounds of heartbeat, love and pain

Vackert spelas det, tonerna vibrerar i mitt hjärta, hela kroppen reagerar, håret ställer sig och jag blir som till is medans kroppen samtidigt brinner.
Ljuset träffar mig, bländar mig och värmer där iskänslan tagit tag i mig, golvet vibrerar och glaset ramlar ner från bordet.
Kras, glaset ligger som diamanter och reflekterar tillbaka allt ljus, direkt mot mig, strålarna letade sig in i mina ögon, smög sig in i huvudet och gled ner till hjärtat och förstärkte hela upplevelsen.

Alla står med händerna i luften, hoppar i vågor, ljuset går längst havet av människor, alla delar en upplevelse tillsammans. Varenda ton förändrar vågen väg, den delas, bildas igen och blir starkare och svagare, alla skapar en liten bit av himlen.Hold your head high
Hold yourself high
Be proud, be proud

Hold my hand
Hold my heart close
Dont cry
Dont cry..

Feelings from before
Comes closer as we go
Feelings from before
Feelings from yesterday
Feelings from today

Hold your head high
Hold yourself high
Be proud, be proud

Your my hero from before
from yesterday and from today

to buy or not to buy, that is the question

Ska den inhandlas elr ej? Vad tycker ni gott folk?


Subaru Impreza Wrx Sti -03

more of her

Vart hos familjen idag igen, satt med min kära syster och passade på att rita lite på hennes gips.

Hade inte så mycket mer att dela med mig idag faktiskt, sorry..


min orädda lillasyster, jag älskar dig

Mitt hjärta bultade, det slog höga varv, hela min kropp skakade och jag kunde inte tänka ordentligt.
Johan körde hem mig efter samtalet från min mamma, min lillasyster hade brutit benet.

Sprang in till vardagsrummet där hon låg, hon sträckte armarna efter mig och jag satte mig bredvid henne och höll om henne medans hon snyftade.Vi hjälptes åt att bära upp henne till sängen sen satt jag vid hennes sida tills hon somnade, hon nästan vägrade släppa mitt finger när jag var tvungen att gå, jag älskar dig Moa Alerud, min kära underbara lillasyster, du är bland dom som håller mig kvar på den här jorden!


fundersam

Vet inte längre....

Kanske ska lägga ner bloggen, ja vet inte...Måste fundera lite..

Beundran

Jag ser på dig, du står där, klädd som en prinsessa.
Du ser på mig och jag bara känner hur din blick går igenom mig, du läser av mig och hela min kropp reagerar.
Håret på kroppen ställer sig upp som att en kall vind smekte mig, men det är bara du, med dina ögon gör du mig kall men samtidigt så oerhört varm.

Jag kan sitta och titta på dig i evigheter, vad du än gör är intressant, din minsta rörelse ser jag på med stor beundran.
När du tar tag i min hand så domnar hela armen bort, när du smeker min kind så tappar jag känseln i hela ansiktet, du bedövar mig med din otroliga vackerhet.

Att inte kunna förklara hur fin du är tycker jag är irriterande, att det inte finns ord till för hur fantastisk du är, hur magisk du verkar vara, hur du får mig att stå på gränsen till himmelriket men ändå stå kvar här på jorden. Att man kan sväva av att bara se åt ditt håll, det är fantastiskt.

Att säga att du är vacker de vore oförskämt, att säga att du är underbar räcker inte till, men att bara se på dig och säga att det finns verkligen inte nån på den här jorden som kan få mig att känna sån beundran som jag gör för dig.

Det, de är att vara på god väg att förklara hur fantastisk du är.

Från att du vaknar till att du går och lägger dig, under natten och under dagen, då är du det mest fantastiska som finns i min värld och det kan ingen ta ifrån dig!

blame me

på fyllan detta så...

skyll varenda ondska på mig, se på mig med onda ögon och känn allt hat, fokusera allt på mig och lämna mig ifred, de blir bättre då.

Allt gör ont, jag blöder så, min kraft sugs sakta ur mig, dag till dag blir allt värre, jag vet inte vad som händer och jag låtsas som ingenting men det gör ont, allt gör ont. Varenda liten tanke om dig gör mig frusterad, om du bara inte hade trätt in i min värld, då kanske allt hade varit annorlunda,

Nu sitter jag här med gråten i halsen och känner att du inte litar på mig, varenda ord jag sagt, varenda känsla jag försökt förklara vill du inte tro på. Vad ska jag göra?

Mina tankar är inte rena pga all alkohol, det blurrar till det, men jag vet sanningen, att du å jag aldrig blir ett.
Jag ligger ensam på gatan, förlorar allt inom mig snabbt, märker hur livet lämnar mig och allt blir mörkt, du gick för fort, du ville aldrig tro på mig, tro på vår framtid...

Jag blinkar och allt är som vanligt men jag känner fortfarande all smärta som du orsakade, tro inte på sanningen för den är inte vacker som du.

Jag är dock orsaken till allt ont, tro inte på mig, tro på nån annan. Jag är inte värd dig, varken nu, då eller sen....

maybe old but..

som sagt kanske lite gammal men bra som fan.


Turning into something beautiful

De är nästan natt nu, klockan är väl runt 23, det är fortfarande varmt ute, de har inte släppt ännu.
Jag är åter ute på bryggan, det fiffiga med landet är att all belysning är som bortblåst, all smogg som lägger sig i luften efter bilar finns inte i närheten, nu är vi i naturen och här syns allt så otroligt klart.

Varenda stjärna lyser med en enorm glöd, starkt vit ljus nästan blått lyser ner över mig och jag blir som förtrollad, finns bara en som kan få mig så här stel och det är du.

Vattnet glimmar i en blåvit nyans, varenda ljusglimt tas upp av vattnet och speglas tillbaka mot himlen.
Jag väntar ett samtal, du sa att du skulle ringa inatt elr ikväll, och det hinner knappt gå en minut över 23 innan min mobil vibrerar.

Jag sätter mig på bryggan och svarar, lutar mig sakta bakåt och slutar liggandes på bryggan.

Jag: Hallå,
Du: Hej älskling, hur är det?
Jag: Det är bra, men de är ganska tomt här utan dig, me miss you
Du: Åh sötnos, jag saknar dig med, något oerhört men jag är snart hos dig igen min kära, me love you!
Jag: Me love you too darling

Jag berättar hur dagarna varit och du om dina dagar där nere, hemma. Vi pratar en stund om alla saker runt omkring saker som hänt och roliga ting som hänt, även kanske lite tråkiga saker men i helhet ett fint samtal.
Jag vill så gärna visa dig himlen hos mig här där jag ligger, stjärnorna som visar sina vackraste sidor, du skulle ha legat vid min sida nu, dela de här ögonblicket med mig men jag vet att det kommer fler dagar, fler nätter ihop med dig.

Du är så långt ifrån mig just nu min sköna men i mitt hjärta så finns du nära, i mitt hjärta är du älskad och i mitt hjärta kommer du att få stanna hur länge du vill.

Vårt samtal slutar med ett "Jag älskar dig, god natt" och jag ligger kvar en stund. En kylig vind viskar att det är dags att gå upp till huset och jag håller med den, God natt allesammans, vi hörs nästa gång!


Angel
Sitter på bryggan och ser ut över det lugna vattnet, vinden stryker längst vassen, om jag ändå hade fiskespöt här.
Solen värmer min rygg rätt skönt, inte för hett utan precis lagom just för att blåsten ligger runt hörnet med.
Jag har väl suttit här i nån timma nu, allt är så vackert, så fridfullt.

Du är hemma nu, långt härifrån, du lämnade mig för en dag sen men det känns som jag varit ifrån dig i flera veckor för jag saknar dig så. Skåne känns så långt bort, de är de ju iof oxå, men ändå, jag vet att du kommer tillbaka en dag, jag är säker...

Men den dagen är långt borta nu, vi har inte hörts nåt idag men det känns ändå bra, jag vet att du finns hos mig överallt ändå, min ängel...

Jag drar ner fötterna i det svala vattnet och tittar ner i det kristallklara vattnet, bestämmer mig för att bada en stund.
Hämtar en stor badring och hoppar i. Glider upp på badringen och lägger mig i den, vinden bär mig ut från bryggan och nu ligger jag mitt på sjön, solen står mitt på himlen och jag ligger där och tänker på dig, hur vacker du är och hur lyckligt lottad jag är som har dig.

Efter en stund där ute så simmar jag in till bryggan igen, drar på mig kläderna och beger mig hemåt, en mans drömmande en annan mans verklighet, min verklighet....


tryin to get your attention

It's you I see but you don't see me
And it's you I hear so loud and so clear
So I look in your direction
But you pay me no attention

So you know how much I need you
But you never even see me, do you?
And is this my final chance of getting you?

And you know how much I need you
But you never even see me...
Vad ska man göra när du inte ser mig?
Jag vinkar så intensivt å försöker få din uppmärksamhet, ja verkade ha den förut men nu är det annorlunda, allt är annorlunda.

Jag vet att jag nog kan göra dig så oerhört lycklig om du ger mig en chans, haha fan va larvigt de låter skulle en del säga men jag bryr mig inte, säg vad ni vill, jag lyssnar nog ändå inte.
En lycklig stund, en oerhört lycklig stund tror jag vi skulle få iallafall, är det inte så alla vill ha det? Jag vill det iallafall, bara få känna sig behövd...

Radera ut Daniel, låt mig försvinna en stund, bli osynlig å se vad som sker, vad hade hänt om jag inte fanns, hade det varit annorlunda nu? Hur hade du gjort? Vem hade sagt allt fint som du förtjänar?

Många gånger har jag tänkt så, funderat på hur världen elr snarare hur min värld hade sett ut, vad folk runt om mig hade gjort, har jag gjort nån inverkan? Har jag hjälpt nån? Har mitt liv betytt nåt för nån förutom min familj?

En del säger att det låter dystert men så känner jag, gå hem ensam och lägga sig ner en stund å fundera över ens situation, man ska inte grubbla för mycket men hur kul är det att stanna upp en dag å känna att nu har nåt gått totallt snett, göra det som känns rätt i alla lägen utan att tänka på konsekvenserna.

Det kan bli så fel, jag fungerar på så sätt att mycket känslor släpps ut, har jag nåt problem så kanske jag stänger ute folk men det är inte ofta, jag säger ofta hur jag känner, vad som utmärker en person osv, kanske inte de jag inte gillar med den, de håller jag nog för mig själv om jag inte blir för sur.

Men ibland känns allt så oerhört orättvist, ibland känns det så oerhört ensamt och jag ser folk lyckliga tillsammans å jag unnar dom allt gott men vad är planen för mig? Är det meningen att jag ska hjälpa andra? Det är ändå det som får mig att må ganska bra, elr jag släpper tankarna om mig då, oftast men sånt kommer ju alltid tillbaka när jag väl är ensam igen...

Hade jag haft kraften så hade jag hjälpt er allihop om de betydde att jag dör på kuppen, det spelar ingen roll, komiskt nog e jag inte rädd för döden, jag fruktar den inte, många gånger tänker jag att om nåt går snett i den här situtationen och jag hamnar i ett dödläge så ler jag bara, för jag vet att jag har gjort tillräckligt för att bli ihågkommen, tillräckligt för att känna mig stolt över mitt liv även om det vart kort. Men nu ska jag inte dö, hoppas jag iallafall hehe.

Vad är det jag vill säga med allt det här? Det vet jag faktiskt inte själv ens, jag bara printar ut mina tankar medans Coldplay spelas i bakgrunden det är allt, kul kan det vara ibland, speciellt att se resultatet.
Fan vad ja längtar till konserten, kommer bli så underbart, å Louise se till att fixa biljetter ;) hehe.
what should we do?


Will it end?Tråkigt man kan ha ibland, då får de bli Photoshop, dock så känner jag ingen kreativitet längre, den e som bortspolad..
Vad det kan bero på vet jag inte, känner mig inte som vanliga Daniel ikväll, nåt är fel, vad vet jag inte, allt är bara....

Allt rinner ifrån mig känns det som, varenda liten pusselbit i mitt evigt stora pussel försvinner från mig, det börjar kännas så jobbigt på nåt vis, vad ska jag göra? Vad ska jag göra när det inte går min väg? Vad ska jag göra när jag anstränger mig så mycket men får så lite tillbaka, ska jag lägga mig ner å ge upp?

Vet ingenting längre, skulle behöva lämna allt bara, försvinna från allt å alla, låta folk känna vad det innebär att Daniel inte finns där längre, det lär ju inte vara sån står skillnad...

Jag lägger mig bara ner och tar ett djupt andetag, jag vill inte vara med längre, jag vill inte ha detta, inte så här, de borde vara på ett annat sätt.

Mitt lugn är detta nu


Men du kommer ändå bara vara en dröm för mig..., En dröm, en önskan som aldrig blev sann....

va man ser ut haha

Fick en massa mail idag från min käre farbror, han bor i Slovakien med sin fru och deras barn, han träffade sin fru där när han pluggade i Slovakien å så vipps så fastnade han där =)

Här är iallafall en bild på honom till vänster, jag i mitten och sen till höger min käre farfar, honom träffar man inte ofta då han bor i Chile.


Nu sitter jag och funderar på om jag ska hänga med ut med lite polare på krogen ikväll elr ej, fan jobbar ju imorrn men de vore ju trevligt hmm... ;)

Like a breeze

Vinden tar tag i mig, träden svajjar i musikens tecken, små ljud flyger längst trädens grenar.
Jag står ute på ängen i en solnedgång, vinden vill nästan lyfta mig från marken, inte häftigt, plötsligt utan svagt och försiktigt.

De långa gräset använder vinden för att komma mig nära, tonerna går längst kroppen, genom mig, genom gräset, ut i det fria. Solen badar i rosa toner, orange, gult och blått, lite lila, vackert alltihop. En tår rinner ner längst kinden på mig, att ta in allt de här vackra har fyllt mig till gränsen, speciellt när jag känner din lätta beröring i nacken....

Dina läppar drar längst min axel, fuktar ner min hud lite grann, jag ryser ännu mer nu. Du viskar i mitt öra att du älskar mig sen tar du tag i min hand och vänder mig om, tar upp min hand och kysser den, faller sen till gräset och ber mig följa med ner.

Mörkret har fallit och vi ligger och tittar på stjärnorna, ängen har fått en mörkblå lysande ton, dina ögon glimmar mer än nånsin nu. Allt lyser så starkt och återigen faller en tår från min kind och du frågar varför, jag svarar

När världen öppnar sig, visar sin vackraste sida, inte bara en natur som vi alla vill skåda, en natur som vi alla vill älska, en natur som vi faktiskt alla älskar, när den visar nåt som är så mycke vackrare än den mest underbara utsikt, de mest underbara skådespel natur kan åstadkomma, när den har gett mig dig, då är jag tacksam, inte för att jag älskar dig utan för att naturen lyckats ge mig ro, ge mig kärlek och ge mig en sån fantastisk människa som du e, då är jag för evigt tacksam och jag ser ut över den här ängen varje dag och tackar den för varje dag jag får med dig..

Hon la sitt huvud på min axel, sa i love you och somnade in... God natt..

sen har vi andra sidan myntet, de som får mig att bara sväva...

Solen stiger, sakta, ljusa strålar leker på himmlen, molnen lyses upp av ett himmelspel.
Jag går vidare, dock svävar ja fortfarande inombords...
Reflekt ft. Delline Bass - Need to feel loved

Banne mig en sommarlåt som ja skuttar till hem från krogen

En soluppgång på ingång, sliter upp mobilen och drar på mig lurarna å spelar upp den!
Hoppar å skuttar för VI KOMMER DÖ SAMTIDIGT DU OCH JAG!
Säkert - Vi Kommer Dö Samtidigt

twice, i´m dong it again!

Fan, det är nästan så att jag inte vågar göra de nu, är kastrullfull så om jag stavar fel så ere därför, dock så e jag suuuuuper försiktig då ja vill att de här ska bli BRA men nu kör vi igång da, ja måste ju bara testa de igen =)Det är tidigt en morgon, lördag morgon faktiskt. Klockan är inte alls mycket och jag öppnar sakta upp ögonen och ser ut över ängen, du å jag, vi sov ute inatt. en riktigt stor sovsäck å varsin kudde, helt perfekt.

Det va varmt inatt så vi behövde inte oroa oss för att frysa, jag frös inte inatt iallafall, det är en svag vind i luften, den smeker det höga gräset runt oss och gör så att gräset liknar "vågen" på ett storartat derby (fotboll).
Jag vänder mig emot dig, du har inte vaknat än men ligger där fridfullt, jag känner hur mitt hjärta fylls upp av fridsam luft, nåt som bara finns när jag är med dig.

Jag lägger mig lite försiktigt bredvid dig och tittar på dina djupa andetag medans du sover, så oskuldsfull, så otroligt vacker där du ligger, håret spretar lite varstans men det spelar ingen roll, du hade kunnat se ut som en igelkott i håret, de hade inte spelat nån roll.

Tiden går och klockan närmar sig 9, solen är ganska stark nu men motvilligt så ligger du fortfarande där å sover så sött, jag vill inte väcka dig för jag vill inte att du ska dras ifrån din dröm, det är kanske mig du drömmer om så varför störa.
Efter ett tag blir solen aningen för stark, du öppnar sakta upp ögonen å sneglar mot mig.

Där ligger jag och ler åt dig, du frågar mig varför jag ligger där å smilar, du älskar mitt leende och att vakna upp till det är väl nåt speciellt för dig. Du lägger dig tätt intill mig å lägger armarna runt mig, där ligger vi mitt på ängen och myser ihop.
Sovsäcken börjar bli varm nu och du gör nåt alldeles tokigt, du kliver ur säcken och beger dig på en spring tur genom gräset, skuttar å skrattar i bara underkläder, knappt det och mitt på morgonen oxå.

Jag är inte långt efter för tok som jag e så hinner ja inte tänka till innan jag gör det, så i kallingar springer jag efter dig bland det höga lena gräset. Efter ett tags jagande så får jag tag i dig, du slänger dig ner i gräset å säger att du ger upp, då frågar jag;

Jag - Varför ger du upp?
Du   - För att du äger redan mitt hjärta
Jag - Du är så fantastisk vet du det?
Du   - Det är du som väcker allt, varenda liten del som gör mig bättre, som gör mig hel.

Jag lägger mig tätt intill och kysser dig ömt, du håller om mig och säger;
Lämna mig aldrig Daniel, vad som än händer, lämna mig aldrig.

Då säger jag bara;
Det går inte, du va mitt allt från dagen du sa hej och nu slår mitt hjärta bara för dig

Vi ligger där och delar ett oförglömmligt ögonblick, nåt som aldrig kommer glömmas vad som än händer.
Jag vill aldrig lämna den här platsen, du och jag ska finnas här för alltid.

Your my life, my everything, from the light i see in the morning to the dreams i dream at night, my love, my friend, my life.

God natt allesammans!

So great

FAN VA JA LÄNGTAR!!!!!
Coldplay - Viva La Vida

im so surprised

Fyllan kan förvåna en ibland, på ett positivt sätt den här gången, kommer inte riktigt ihåg att jag skrev inlägget innan detta men dagen efter kikade ja in här och läste de, förstod inte hur jag lyckades få den där inlevelsen Jonna :P hehe.

Kommer troligtvis fortsätta skriva lite såna där saker, de e skoj på nå vis, fantisera ihop goa historier om ett par som verkar ha det underbart, jag är självklart avundsjuk =)

Det är väl nåt sånt där jag vill uppleva, nästan allt utspelar sig oxå på mitt landställe ute i Enköping, får alla "ställena" därifrån iallafall. Vi får se vad som händer härnäst, ni får säga till om de blir trist, ja finns ju ändå till för att underhålla ;)

God natt

RSS 2.0