When things go like BOOM
Gott nytt år allesammans, vi hörs igen när jag flyttat efter den 2/1 2008!

When things change, your not the same...

When things change, when people change, when did i change?

Saker förändras, de är inte som förr, inte som tiden man gillade, tiden blir iskall, sällskapet blir fruset.
Du är inte likadan längre, du ser inte mig längre, du vill inte kännas vid mig, du vill inte se mig som den jag var, är och alltid kommer vara.

Utfrusen, ensam och kall, jag tänder marschaller på jobbet, utomhus. De är kallt ute och jag tänder den med glädje pga att jag vet att värmen kommer, den kommer inte, jag ser den brinna men jag känner ingen värme.
De regnar och jag tittar upp mot himlen, dropparna blandas med tårar, dropparna väljer samma spår som tårarna, rinnandes ner för mitt ansikte.

Är det meningen att varje nyår skall upplevas med en viss ensamhet? Jag är van det vet jag, jag känner alla vänner intill mig men... Till en viss gräns, dom stannar vid rödljuset och det tänds aldrig till grönt, dom får stå där, jag får stå där, ensam.

Musiken når in, hela vägen in, rakt in i mig, rakt in i det mörka djupet. Känslan, värmen, ensamheten, de blandas och blir nåt som inte kan förklaras med ord, en tår, ett leende. Inget spelar roll säger vi, men det gör det.

Vissa har det svårt, fysiskt, psykiskt, ingen har det egentligen lätt eller? Tror inte det iallafall.
Jag vill hjälpa alla, jag vill känna att jag räcker till, oftast gör jag inte det men jag försöker, visar mig och mina känslor.

Jag borde skriva upp allas namn å förklara vad jag tänker å tycker om er, skriva ut ärligheten i den rena formen, visa sanningen, känslan jag får för era namn. Nån dag kommer det, nån dag ska jag skriva ut allas namn, alla jag känner och skriva ett likamed tecken och bara skriva ut allt, sanning, det får svida eller inte. Vill man ha ärlighet så ska ni få det, står jag ensam sen så va det meningen att de skulle bli så.

Fan vad jag älskar att göra så här, sätta på en låt och bara skriva ut varenda ord som kommer, inte undvika nåt, bara skriva varenda litet ord. Vissa tittar, vissa blundar men det står skrivet i svart å vitt, tankar som förädlar textens fina form, eller vad vet jag egentligen, im just a poor young man tryin yo make it in this cold hard world.

Sen till sist, en låt, en tankeställare!
 


Lupe Fiasco ft Matthew Santos - Superstar


weekend worker

FYRVERKERIER!? Ja tack!

Eller nej tack, fan va less ja e på alla småungar som glider in med sina föräldrar, köper små små askar me skit å istället för att köpa nån låda med allt i så ska dom köpa samma värde fast i små jävla paket. Jag säger vänligt att dom lika gärna kan köpa allt komplett i ett paket så slipper jag stå där som nån idiot å plocka allt ett paket i taget...

Komma hem fan halv 9 varje jävla kväll e fan inte heller kul men som tur e finns de roliga människor på jobbet, Dick är allmänt knäpp, Conny bara skummar runt å gör lite som han själv vill haha, Jocke är Mister worker NOT, haha försöker se ut som att han jobbar hårt men icke :P  sen så har vi Andre, haha fan va kul vi ha, garvar som dårar snackar å degar, får veta lite grejer hela tiden av honom om allt å alla... Hahaha its fun.

Men fy, jobba hela helgen och på nyår, kul i jul. Neh just de julen har ju redan varit :P
Suck så flyttar man på Onsdag oxå, fan va stressigt de kommer bli, börjar känna av pirretallvar, trist att man inte har nån å prata om sånt där me längre, funkar inte med den personen jag brukade göra de med men aja skit samma.

"Your always on my mind", jippi, kul. Nej vill bara glömma de, få det raderat så jag slipper tänka på det, fattar inte vad man måste göra för att de ska kännas bra. Knulla runt? Skita i allt å alla? Nej tyvärr, jag är inte sån, kan inte behandla nån annan som ett stycke kött, inte längre iallafall...

MEN, jag får hoppas på ett bättre år än 07, för de floppade ju totalt. Blir bara besviken på vissa människor, att dom inte kan bättra sig å inse hur korkade dom kan va ibland, måste man halka å slå i skallen för att inse de? Kanske växa upp? Lär ju inte hjälpa ändå tror ja, *suck*.

Be alla dra åt helvete kan ju vara en plan, kanske inte så vettig men va fan, va ska ja säga eller göra? Så mycket man går runt å tänker på, Maldiverna nästa? Nån som är på? Jag skulle nog bara stanna där, börja jobba som fiskare eller nåt sånt, fan va mysigt.

Farsan frestade ju med Chile förut, den planen ser faktiskt inte så avlägsen ut längre, vet dock vissa som inte skulle uppskatta att jag åkte, dom har de nog i bakhuvet att ja inte skulle komma tillbaka, de skulle jag nog inte heller även om ja hör hemma här. Men jag har ju småsyskonen, jag vill inte förlora deras uppväxt, dom är ju ändå det man andas för.

Vettigt eller ovettigt, de får ni själva bestämma, Chao

getting tired

Ensam igen här hemma, sittandes tomhänt, ingen att hålla i handen.

Snart flyttar man till en egen lägenhet, nästa onsdag, vad ska det bli av mig...
Vill bara ha nån att se upp till, nån att hålla om, nån att le mot, nån att tänka på när jag jobbar.

Lägga mig i en varm säng inte en kall, jag vill inte ha en kort flört, jag vill inte ha några konstigheter,
jag vill ha kärlek.
Få äran att hålla en fin dam i handen, få prata med nån när man ligger där i sängen, när man sitter där i soffan, när man sitter där och äter frukost och när man går på stan ihop. Jag vill ge henne presenter, jag vill ge henne saker av betydelse, visa henne mina känslor och få alltihop tillbaka.

Se fram emot varje dag just pga att hon väntar vid dagens ände, att hon står där vid kanten, att hon finns där när jag sluter mina ögon och att hon finns där när jag öppnar dom.

Jag träffar damer, jag ser dom försvinna, jag tycker jag behandlar dom med all respekt och ömhet ja kan mn ändå går dom iväg.. Ibland kan jag fundera om de är nåt jag måste "betala av" har jag sårat nån tidigare och min onda karma elr va de nu e inte är över, den måste fortsätta svida tills den goda karman kommer?

Jag medger att jag va ett svin i yngre dar, jag va inte den bästa men jag lärde mig att följa rätt stig, behandla andra som du själv vill bli behandlad, då måste de väl ändå va så att när jag gjort bot för mina synder så skall jag få de jag är värd, elr?

Jag vet faktiskt inte längre, vet inte ens om jag orkar bry mig heller längre. Vad ska man behöva göra? Inte vet jag iallafall.

Vissa betyder mycke andra lite mindre men deras ord och deras personligheter har påverkat mig på olika sätt, de finns fortfarande vissa som får mig att tappa andan, de finns fortfarande vissa som jag känner en längtan efter och det finns fortfarande vissa som aldrig kommer försvinna ur mitt hjärta.

Vad jag hoppas är iallafall att jag någonsin ska få min chans, att jag ska få nåt fint nån gång.
Man får väl vänta och se antar ja...

Go natt


honey, about last night...

Yeeeeees... Ännu en utekväll över, tack

Satt hemma och förkrökade "interaktivt" haha (söp över msn) =) neh men skulle ut med syrran å hon satt uppe med päronen å småbarnen å de hade jag ingen lust med, supa inför kidsen NEJ TACK, man ska ju ändå vara en förebild haha.

Senare satte man sig på tåget med syrran å hennes polare, fan vilket pladder, man märker att man är äldre å då är ändå syrran 2 år yngre bara MEN vilken skillnad ändå haha.
Vi drog till Tegelbruket (Missbruket) rätt tidigt i räddsla av att inte komma in (då dom tydligen sålt slut på alla biljetter).

Vi kom in utan problem... Hahaha, de va så tomt så de nästan ekade när man pratade, men de va ok, då fick man njuta lite av tystnaden innan de drog igång på riktigt. Fredde dök upp i vimlet och vi festade loss totalt haha så crazy med folk så de inte va sant, vid typ 22 så ramlade de in miljoner och helt plötsligt så kom man ingen vart, man fick planera sin rutt, vilket dansgolv man ville gå till låååångt före man ens gick dit, fick ta omvägar osv haha.

Vid typ halv 1 så fick jag nog, man hade kunnat stå i klungan av folk å somnat å ändå stått rakt för alla pressade en så mycke så man stod vare sig man ville elr ej.

Vi tog tåget hem, tog en promenad till Statoil, köpte korv me mos å läsk. Jag va lite järv å köpte me mig 3 burk fanta med :P hihi. Efter de så hamnade man på bussen, såg på medans folk inte kunde hålla inne den dricka dom druckit hela kvällen haha usch, träffade folk man inte sett på ett tag å en granne man aldrig någonsin pratat med fastän man vet vem hon e och man vart i samma kretsar vid ett flertal tillfällen men men de va kul de me :P

Under hela resan hem snackade ja lite med Sandra, hon spydde lite hon med hörde ja i början av vårt samtal hahaha uuuuuuuusch haha neh men va fan sånt händer =)
Hon bad mig ringa upp om 5 min hela tiden haha så jäkla illa hatar när hon gör så haha.

När man kom hem så slängde ja mig i soffan, ringde upp henne igen å så pratade vi en stund, pratade om de förflutna om framtiden å lite om typ allt, sen varna hon mig att om hon blev tyst så fick jag skrika för då hade hon somnat haha =)
Sen lät ja henne somna å vi hörs väl senare i dag antar ja så får vi se om hon åkte å shoppade idag elr ej, ja tror på det senare, knappast att hon orkade de som hon lät igår haha men men man vet aldrig :D

Idag ska jag BARA slappa, jobbar imorrn så de blir total relax hela jäkla dan! Underbart.

Men vi kanske hörs later, chao!

Christmas

Japp som sagt, fick skjutsa alla som en jävla taxi igår, så dricka på julafton fick man inte göra i år men de är ok =)
Fixade till mig iallafall (skit snygg vart man fan haha), åkte till min morbror å hela släkten va där nästan, förutom min morfar typ men men de är en låååååång historia...

började med sill-lunch vid typ 2 tiden (vi va där vid halv 2), käkade allihop å jag satt å berömde morsans goda pajer hela tiden, dom va så maaaaagiskt goda VILL HA NUUUU! haha.
Efter det så satte man sig å spelade lite PS3 och garvade åt småbarnen som knappt kunde hålla sig borta från granen där alla paketen låg :P minns de som att de va igår man gjorde samma sak :D

Efter en stund så va de dags för Kalle Anka å alla barnen satte sig å tittade med förundran och som att alla va hypnotiserade haha. När det va slut så passade Patriks pappa på att "gå ut å röka" haha suuuure ;)
Tomten kom iallafall och alla barnen blev tokrädda haha skit kul =) vi fick lite paket, även fast man är "gammal" nu så fick man ett paket med lite välbehövda saker till mitt nya hem.

Efter att alla paketen va öppnande så började det högljudda skriket av ungar som vill berätta vad dom fått å hur ballt allt är osv osv SUCK* haha.

Senare så var de dags för mig att kila ut i köket å hjälpa till med maten, lagade till lite chilensk chorizo (mmm smaskens) sen så grillade vi Ribs och stekte lite korv å köttbullar, drog fram allt på bordet å käkade allt, mormors Janssons frestelse rockade!

Alla drog sig efter en tung måltid till vardagsrummet och spelade lite Wii, tok-kul å jag som dissat Wii totalt innan MEN ja tycker fortfarande de suuuuuger för att efter man tröttnat på Wii Sports så finns där inge mer å hämta, bara skit spel :P men de e bra för förkrök å partykvällar, tummen upp*

När jag började känna tröttheten komma bad jag päronen att vi skulle åka hem å de gjorde vi, jag fick ju agera taxi igen då men de va ok, fick ju iallafall komma hem sen :D

När man va hemma loggade ja in på msn, la mig i soffan för å kolla tv, bra där! Somnade iallafall liggandes som ett cp, vaknade upp halv 6 på morgonen helt jävla stel i kroppen, då sprang man till sängen, slängde av sig kläderna snabbt som fan så man inte skulle bli pigg, å dog sen igen. Vaknade vid 11 å här e ja nu å skriver om min julafton, hoppas ni hade kul allesammans.

Ikväll blir de råparty å ja kommer va skiiiit snygg :P hahaha ses i dimman chao!

Ånger, sorg, glädje och kärlek

Nu innan nyår ska man väl se tillbaka på de gångna året, se över vad man gjort för nytta, för sig själv å för andra, se lyckan och se sorgen på ett avstånd rätt för granskning.

Tänka tillbaka på alla fina stunder man delat med folk under året, alla tårar man fällt av både sorg och glädje.
Ställa högre krav på sig själv inför nästa år och kanske se fram emot vissa saker ännu mer, visa mer än man gjort innan och även finnas till hands för dom som behöver det.

Jag har lärt mig en hel del det här året, ja har lärt mig vad familjen betyder oavsett om den finns där intill hela tiden eller om den finns där vid högtider eller vid sorg. Jag har lärt mig att man kan älska många människor och släppa in folk väldigt nära, betyda mycket för andra människor och ge glädje till andra i sorg och svårighet.

Vissa har betytt mycke det här året och vissa har visat mig vägen till lycka, oavsett vad som hänt så har jag kommit vidare och lärt mig av mina misstag. Delat saker med andra och känt ett starkt band med många speciella människor, dom har gett mig ett gott skratt, en orolig tanke, en tår och ett vackert leende.

Knappt så man får tid för att skriva de här nu, alla ska köras hit å dit å då får daniel ställa upp hehe men de gör ja gärna för mina nära å kära =)

Sitter atm å lyssnar på låten som ja la upp igår (titta nedanför detta inlägg) :P så jävla underbar, spelar den när ja kör alla fram å tillbaka me, högt som fan på stereon =)

Men vad vill jag säga med detta babbel? Jo jag vill bara slänga iväg en lyckoönskning till er alla därute som är så fina hela bunten, ja säger det inte så ofta men ni, mina vänner, speciellt ni som läser denna blogg, ni är älskade av mig! Sen vill jag bara säga med en liten textsnutt från en låt, en försäkran att jag behandlat er rätt annars så...

"And I never meant to cause you trouble,
I never meant to do you wrong,
And I, well if I ever caused you trouble,
And oh no, I never meant to do you harm"
(Coldplay - Trouble)

God Jul på er alla!

A message

Vart ute med bilen å kört till lite fina ställen, kände att man behövde tänka lite, andas in denna kommande julafton.
Fann då denna fina låt, har hört den förr men den fick en ny betydelse för mig ikväll, den fick de där lilla extra.

Jag verkar bara lägga upp låtar på den här bloggen men musiken är en stor del av mitt liv, ja kan inte spela nåt instrument precis men utan musiken vet ja faktiskt inte vem jag skulle vara, hur som helst, enjoy!

Coldplay - A messageSen finns det en textbit i låten som fick extra mycke uppmärksamhet av mig,

"And I'm on fire for you, clearly
You don't have to be alone
You don't have to be on your own
 

And I'm not gonna take it back
And I'm not gonna say I don't mean that
You're the target that I'm aiming at
But I'm nothing on my own
Got to get that message home

And I'm not gonna stand and wait
Not gonna leave it until it's much too late
Up on a platform I'm gonna stand and sing
That I'm nothing on my own
And I love you, please come home
"

God natt och God Jul!


Really really good

Kents "nya" låt är ju beroendeframkallande, låter den rulla på repeat bara!

Kent - Columbus
Sen så kommer jag ju aldrig kunna släppa denna låt, oavsett vad som händer så kommer den här låten alltid beröra mig på ett speciellt sätt, så otroligt vacker!

Coldplay - Swallowed in the seaFinare låt finns inte, å Coldplay är inget annat än bäst!

Im Done!

Yes! Klar!

Mmmmm fan va skönt de va igår när man gick ur sista affären å insåg att man va klar me julklappsletandet :D
Så uuuuuuuunderbart avslappnande å slippa oroa sig för skiten men it´s niiiice ;)

Kan ju berätta va jag köpte till alla (hoppas dom inte ser detta, annars e ja screeeewd haha)

Mamma: en svart klänning som hon först hade köpt till syrran när hon vart ute nån dag, hon älskade den, syrran hatade den, så mamma lämnade tillbaka den, sen har hon gnällt om den i flera dar fan så ja fick nog å köpte skiten :D

Patrik: visste inte alls va ja skulle köpa till den karln, först funderade ja på en bajenmatchtröja men fan i helvete heller att ja ger pengar till den klubben FUCK NO! så de blev ett skärp och kallingar hehe

Madde: Oh giiiina haha neh köpte en tröja på gina trico, elr va fan stället heter =) vem har koll!? Inte jag iallafall :P typ en svart "slappartröja" för de vill hon tydligen ha *suck* orka se ut som ett drägg hela tiden hihi :P

Moa: BOLIBOMPA! haha hittade en svt affär mitt i gallerian så då köpte ja ett gosedjur (draken ni vet) å så ett badlakan med draken på och lite krumilurer =)

Mille: SÅÅÅÅÅ COOOLT, de blev en Aiktröja, föööööörjävla cool han kommer se ut, borde fan ha köpt en hel matchdress, lätt världens coolaste unge! haha

Mormor: En bok blev de till min kära mormor, härmade Sandra när hon köpte sin men men whooo caaares, not me ;) höhö

de va mitt paketkalas, köpte dock lite saker till mig själv på MQ och Hollywood, snuskigt snygga skjortor å t-shirts :D

PÖSS hörs efter CHRISTMAS, å btw sorry alla som ja va lite snorkig mot igår, fyllekväll på högnivå igår

bye bye


Im just stupid

Nu gjorde jag de igen, sa nåt dumt.. De va inte meningen, men ja e så korkad så ja tänker inte före ja säger nåt, å ja ska va den som e vettig, den som är förstående så gör ja så där. Ber om förlåtelse men ja va ska ja säga, klantigt Daniel, klantigt.

Gillar inte när hon e sur på mig, men ja förtjänar de, får bita i de sura äpplet, hoppas bara hon inte e allt för arg, hon ska le, hon ska va glad, fan va förbannad ja e på mig själv nu!

När hon e arg så e ja arg, när hon e ledsen så e ja ledsen, de hon säger betyder mycke för mig och jag vill finnas där för henne men när ja fular mig så där så förstår ja att hon blir sur.

Hon har varit så snäll mot mig dom senaste dagarna, sagt fina saker, funnits där för mig, fan att ja ska bete mig som en idiot, alla hennes ord, lagt mig i sängen på nätterna med ett stort smile på läpparna pga de orden hon gett mig, den betydelse jag haft i hennes liv, sånt värmer.

Jag e ledsen, förlåt, de va inte meningen jag va bara en idiot för en sekund elr två, im sorry please forgive me.

Klockrent

Jobbat hårt hela dan, sålde fyrverkeri till en kund för 11.600 haha så sjukt :D
Kilade efter jobbet till Hötorgshallen och införskaffade mig lite chilensk chorizo, perfekt till jul hehe.

Nu sitter ja å lyssnar på en av världen fan bästa låtar atm, ska banne mig tacka Malin rejält när ja träffar henne på lördag fy fan va bäst den e! Finns ju även en viss person som borde lyssna på den för den förklarar vad jag känner för just den nu hehe. Så ser du detta så lyssna på den nedan...

Nu ska jag snart dra å sola :P haha måste bli möööörk till jul hihi

Mcfly - Bubble Wrap


Tar nya kliv

Nu är jag trött på att vara ledsen, trött på att vara sårad, trött på att tänka på människor som inte e värda min omtanke, dom kan fara å flyga, dom fick chansen, dom tog den å trampade på den, många kommer inse vad dom förlorar men det kommer vara försent.

Nu tänker jag på mig själv, även på dom runt mig, dom jag kan lita på, sen ska jag bry mig extra om dom som inte har de så lätt, inte för att jag tycker synd om dom utan för att dom är fina människor som hade gjort likadant för mig.

Hela dan har jag lyssnat på en speciell låt, den e sjukt bra, gör mig tokigt glad å får mig å vilja springa runt som en dåre på jobbet haha.

Låten heter:
Nada Surf - Always Love


Im just..

"I was dreaming of the past,
And my heart was beating fast.
I began to loose control,
I began to loose control.
I didn't mean to hurt you,
Im sorry that I made you cry.
I didn't want to hurt you,
I'm just a jealous guy.

I was feeling insecure,
you might not love me anymore.
I was shivering inside,
I was shivering inside.
I didn't mean to hurt you,
I'm sorry that I made you cry.
I didn't want to hurt you,"

Gavin DeGraw - Jealous Guy

Hittar grymt många bra låtar på mina OC och One Tree Hill soundtracks, hade totalt glömt bort dom skivorna =)
grym musik, skulle kunna lägga upp varenda låt här för alla e typ bra, japp nu ere bara å lägga in alla på mobilen å lyssna på dom när man ska till å från jobbet bye bye

Dark times, sad time

När folk inte vill veta av en, när folk tycker illa om en, när folk inte tycker man passar in i deras omgivning längre... De är en ensamhet som nog ingen gillar, känna sig tom med bara frågor att trösta sig med.

Som tidigare, känna ensamheten i ett hus fyllt av kärlek, i ett hus fyllt av rop och glädjetjut, i ett hus där ingen ser en ensam själ för att stressen sätter sina spår på alla husets väggar.

Vakna upp svettig i ett rum som inte känns varmt, i ett rum som ekar precis som i ensamhetens tomma skal.
Inte kunna somna om för tankarna äter upp en inifrån, för att drömmen som väntar bortom dimman inte är av en snäll sort. Förlora sig själv utan att ha fått vinka farväl, fått säga adjö eller ens gråta en skvätt, bara stå där tomhänt en dag och inte inse vad som hände.

En vissen blomma som aldrig kan se ljuset för vad de är, en som blundar för värme, för ömhet och för kärlek.
En skadad blomma som inte vill kännas vid ens omtanke, ens vilja att visa en bättre dag.

När tankarna bara flyter på så skriver jag ner det, inga hinder imellan, jag låter det flöda, varenda liten tanke blir ett ord varenda liten gnutta känsla blir en mening. Allt har betydelse, från minsta beröring till minsta andetag.

Vad allt detta betyder har jag ingen aning om, de är bara mitt sätt att få ur allt som folk lämnar efter sig, när jag lyssnar på era problem, när jag finns där för er, all smärta, all sorg, all önskan...

Efter igår visste jag inte vad det va men efter dina ord Lollo så förstod jag allt mycket klarare, de är fortfarande svårt men det du sa betydde mycket. Du visade att nån såg mig, nån brydde sig, tack.
Poets of the Fall - Late Goodbye

Got time but no one to spend it with

Ensamheten spökar, låt mig finna nån, nån gång...image4Hörde även denna från ett album jag hade på datorn, enjoy!

Fountains of wayne - All kinds of time

Is it just me?

Höst/vinter, ingen rolig tid faktiskt, kallt, mörkt och har ja sagt kallt?


Just nu befinner jag mig i funderar-land, går runt på jobbet å gör de, sitter hemma å gör de och till å från jobbet.
Antar att de är musik ja lyssnar på som får mig å fundera, vad de är ja funderar på, ja de e typ allt, hur mitt liv ska gå, om ja ska träffa nån nångång osv osv.


Ja sitter å lyssnar på kanske lite dyster musik men de e skönt, de e ju fina texter, men jag märker oxå att en hel del texter passar in i mitt liv just nu. Kan sitta å vara helt borta i tankarna när ja sitter där på tunnelbanan å så hör jag nåt i texten som får mig å frysa till för de passar in på mig, som att sångaren sjunger om mig å om nåt ja känner.

Vi kan ju ta några så hajjar ni lite hur de är för mig just nu.


Keane - A bad dream
"I wake up, it's a bad dream,
No one on my side,
Wouldn't mind it
if you were by my side
But you're long gone,
yeah you're long gone now"


Coldplay - Swallowed in the sea
"All the streets you're walking on
A thousand houses long
Well, that's where I belong
And you belong with me
Not swallowed in the sea"


Coldplay - Fix you
"When you try your best but you don't succeed
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?"


Michael Buble - Lost
"Cause you are not alone
I'm always there with you
And we'll get lost together
Till the light comes pouring through
'Cause when you feel like you're done
And the darkness has won
Babe, you're not lost
When your worlds crashing down
And you can't bear to fall
I said, babe, you're not lost"


Michael Buble - Always on my mind
"Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should have
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have
Little things I should have said & done
I just never took the time
But you were always on my mind
You were always on my mind"


Coldplay - What if
"What if I got it wrong?
And no poem or song..
Could put right what I got wrong,
Or make you feel I belong
What if you should decide
That you don't want me there by your side
That you don't want me there in your life"


The Fray - Over my head
"And suddenly I become a part of your past
I'm becoming the part that don't last
I'm losing you and its effortless"


Colbie Caillat - Bubbly
"You give me feelings that I adore
They start in my toes
Make me crinkle my nose
Where ever it goes
I always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Where ever you go
What am I gonna say
When you make me feel this way
I just- mmm..."


Peter Cincotti - Goodbye Philadelphia
"And i would lay your body down and rock your tears away
But it's much too late for now to be like yesterday
And the time is running out and we still have to say
Goodbye"


Augustana - Boston
"You said you don't know me
And you don't even care
Oh yeah
she said you don't know me
And you don't wear my chains
Oh yeah"


Plain White T's - Hey There Delilah
"Hey there Delilah
Don't you worry about the distance
I'm right there if you get lonely"
"Oh it's what you do to me
Oh it's what you do to me"


Och sen låten som jag ska ha på min begravning, be om förlåtelse till dom jag sårat och dom jag inte brytt mig tillräckligt om, dom jag inte funnits för helt enkelt.


Coldplay - Trouble
"And I never meant to cause you trouble,
I never meant to do you wrong,
And I, well if I ever caused you trouble,
And oh no, I never meant to do you harm."


Kanske lite förvirrande detta men just dom här delarna får mig å frysa till å tänka, får mig att se vissa saker tydligare och även inse vissa saker, de tänker ja inte dela med mig än men nån gång kanske vem vet.

De va allt för mig today cya!


How cool am i

image3

What a weekend

Nu kan man pusta ut, tokigt tokigt, fan vad man har stressat å haft sig! Har nog inte haft en enda lugn stund alls men de e ok :D

ska ja dra de lite snabbt då, kommer skriva en hel del kan ja säga :D haha

Torsdag: Vaknade upp, redo för kryssning. Vilken kryssning alltså, viiiiiilken kryssning, den va helt enkelt bara underbar, vacker musik, underbara ljus och folk som uppskattade det lika mycke som en själv. Bilder kommer senare då jag inte fått hem alla än hehe, måste kolla igenom kalaset :P

Fredag: Fortfarande kryssning, vaknade upp i Ciccis hytt =) fan va skoj vi hade den natten, garvade som tokar men de va grymt kul å träffa alla tokiga tjejer från förra cruisen :D. Tog mig till min hytt å mötte upp alla bakfulla/fulla polare som satt i hytterna haha jäklar va alla såg liiiiite trasiga ut men fan de va ju kryssning. Tog en dusch, fixade mig och drog igång igen. Stod där med Eder och min mask och rockade loss totallt på dansgolvet, fan va kul vi hade å jäklar va folk ska knäppa bilder på en när man hade den där masken, den va poppis kan ja lova haha.
Hemfärd som slutade med en STOR kebab på Berga Pizzeria, den va GULD värd =).

Lördag: Satte mig upp i sängen å var redo för ännu en hektisk dag, julhandla.... USCH hahaha.
Mötte upp Sandra i stan, va söt hon va haha. Vi hoppade runt bland affärerna som dårar å hittade typ nada i början men de va skoj ändå =). Efter en stunds letande å Sandras klagande på att hon va kissnödig så fann vi både klappar och en toalett haha sen bar de av till donken för ett snabbis käk, ja vet ONYTTIGT men wtf!? ORKA :D.
Efter de satt vi en stund å pratade på centralstationen, garvade lite och va lite allvarliga imellanåt :P men men sen vart de bye bye och jag jäktade till tåget hem.

När vi va och handlade hade en polare ringt och frågat om ja va sugen på fotboll, hmm tänkte ja, "va fan menar du, nu elr" sa jag å visst fan va de på dirren haha :D, kom hem drog på mig gearen och drog ner till Hacksta Hallen för lite fotbollsturnering. Jäklar va trasig man e nu, sent blev de också, vår final som vi kom till slutade fan för cirka en timma sen (klockan är nu 04:13) vi förlorade finalen på straffar! SUCK! haha men de e lugnt, jäklar va slappa vi va ändå guuuuubbs =)

Japp imorrn ska ja fira "julafton" haha farsan å hans tjej ska till Teneriffa å dega över jul å nyår, vilka jävlar! Så jul blir de imorrn med dom haha, kan bli kul, vi får se.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu sitter man lite dystert å lyssnar på Peter Cincotti - Goodbye Philadelphia
Jäklar vilken fin låt, du hade rätt Jocke! Satan. Får en och tänka en hel del, vilka som betyder nåt och vilka som bara sviker en och vilka som inte kan bestämma sig.

Som jag sa till Lollo inatt, önskar mitt liv va som en hollywood film, dom slutar ju oftast med ett lyckligt slut.

"And i would lay your body down and rock your tears away
But it´s much too late for now to be like yesterday
And the time is running out and we still have to say goodbye"

Wish you could be my happy ending...


Börjar pirra

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN nu börjar de bli galet pirrigt, om några timmar står man där bland alla partygalna dårar, kommer bli så jäkla kul detta!
Längtar tills man sätter sig i hytten, precis vart på taxfree och skålar med polarna, NU ÄR VI HÄR! =)

Stå på dansgolvet lite småpackad å känna alla ljuva toner strömma genom kroppen, usch detta kommer bli guld!

Ang nåt annat så är jag sjuuuuuuukt sugen på att se resultatet av renoveringen som startar idag på min nya lya, vill flytta NU! men men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge =)

Hörs vi inte senare så får de va, då sitter ja redan på båten och skålar

Cya!

får grepp på detta

Japp då börjar det, mitt bloggande haha :D

Idag började dagen tidigt med en tur till Djursholms Ösby, mötte upp Jocke där å promenixade till Martin där vi mötte chefen, vi skulle lasta in 13 pallar med fyverkerier FY FAN va jobbigt de va USCH å kallt va de me.

Efter man va klar med det åkte chefen och Jocke till jobbet igen medans jag tog tåget in till stan igen å drog på shoppingrunda, hamnade på Åhléns där jag köpte lite runda ljus till farsans tjej, hon vill så hemskt ha såna till ljusstaken jag köpte förra året och har inte lyckats hitta några alls, så de blir min julklapp till henne, gick på hela 300kr haha men men :P

Sen tillbaka till jobbet, packa upp raketer, bomber osv osv suck hah även de va jobbigt men de måste göras =)

Jag och Sandra pratades vid och övervägde lite saker men neh inte just nu, iallafall jag e iallafall jäkla glad idag, det börjar hända saker nu! Målarna ringde och undrade lite över tapeterna så de blir rätt alltsammans, riktigt spännande detta kommer bli. Få komma in i en nyrenoverad 1½'a kommer bli GULD =)

Så har man ju en till grej att vara glad över, imorrn gäller det... Detta

image1

image2

Monday Bar Lucia Cruise 2007

Kommer bli så jäkla kul, komma ifrån alla bekymmer för en stund och bara njuta, wuuuunderbart =)

Kanske skriver nåt later, bye!

First time out

Yes! Ja då ska man börja bloggkarriären hmm, fast ja funderar på å skriva nåt vettigt imorrn istället, känns inte som att jag har nåt speciellt vettigt att säga ikväll så ni får hålla ut tills dess haha


bye bye

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0