Good night with a song

Hahaha börjar med denna, om jag och Linda hade skaffat barn hade den ungen tydligen sett ut så här enligt hennes experiment hahaha, lite kul ändå.

Nattlåten denna gång är en remix på en låt från Owl City, en låt man blir galet glad av! Grym tune!

Enjoy! Hello Seattle

 


Tune in the night

Hallå hallå! Ikväll kör vi en klassiker igen dåra, Dj Tatana gör en hel del bra låtar, denna brukar dyka upp när man står i duschen (har musiken på medans ja duschar ofc!) hehe. Iallafall, en låt som får mig på partyhumör och den är rätt skön att köra bil till faktiskt, lite av en sommarlåt, anyways..

Enjoy! Dj Tatana - Spring Breeze

 


Havin fun part 2

Inte super nöjd men nåt jag gjorde när man satt och väntade på Champions League
Lite underlig stil på denna, inte riktigt vad jag brukar göra men men kul ändå!


Paint Summer


His own style

Gapade stort när jag hörde den här akustiska instrumentalen, hans egen stil men funkar suveränt!
Får bli nattlåten denna gång, underbart..


Havin fun part 1

Nåt jag skrapade ihop på ett par minuter, ska väl börja lägga upp lite bilder då jag ibland sysselsätter mig med photoshop och är väl helt ok på de =)


In pieces


thanks for havin us

Hon kastade en snöboll i ryggen när jag kom ut i snön, jag vände mig om och frågade va den va för.
Hon tittade på mig och log, jag stod lutad mot en snövall då hon tog ett språng från trappan rakt i famnen på mig.

Jag tappade balansen och satte mig rakt i snöhögen skrattandes.
Hennes kinder va alldeles rosenröda av den omsvepande kylan, i kragen på jackan hängde vattendroppar från snön som fallit, hennes andning hade fått det att smälta samt frusit då det va så kallt ute.

Hon log mot mig som bara hon kan, ögonen så kristallklara pga den vita snön runt oss, tillomed hennes tänder lystes upp. Hon har små smilgropar som gör henne extra söt när hon ler. Jag kände hur kylan inte påverkade mig så värst mycke när hon satt i min famn, vi sa inget utan satt bara tysta tillsammans medans hon smekte mig med sin blick.

Jag tog min kalla hand och la mot hennes kind, hon blinkade till lite pga kylan men jag kände hur kinden förde över värmen till min hand, hur den vandrade längst armen, in innanför jackan och genom bröstet rakt in i hjärtat.
Värmen va inte samma värme som man kände om man satte handen på elementet utan detta va nåt helt annat, de va nåt alldeles speciellt.

Sekunden senare stod vi i hallen, jag tog av hennes halsduk medans hon studerade mig, jag fnissade lite och tog upp henne i famnen, bar henne in i badrummet och satte på vattnet i duschen.

Hon drog sina händer längst min rygg, nästan så att hon följde min ryggrads mönster, bakifrån så knäppte hon upp min skjorta och jag blundade en stund, knapparna på jeansen gled upp. Jag vände mig om och knäppte upp hennes kofta, drog av hennes tröja och där stod vi leendes mot varann, jag kunde känna ångan från duschen sippra ut från duschdrapperiet, vi smet in där och stod under heta strålar tillsammans...

En söndag för många söndagar sen...


12 Mars ska vi på...


BANDY BANDY BANDY BANDY BANDY BANDY

Nu kör vi igen då! Veckan börjar med innebandy ikväll, fy va taggad jag är, sen på onsdag så kör vi igen haha.
De är verkligen det man längtar till på vardagarna :D

I LÖÖÖÖVE IT!!!


Home again!

Yes då e man hemma igen, vart ett litet sansat äventyr till Holland och Amsterdam.
Jag och Nathalie skulle på en utbildning om Arai's hjälmar, fick se tester utförda, nya hjälmar och en liten föreläsning om deras filosofi gällande företaget, tillverkning osv.

Resan då,

Klev in på Arlanda, strax efter 11 och vi gick runt där och kikade i Tax Free'n,
hade en hel del tid då flyget inte gick förrän 12.40.
Hittade lite saker som man vart sugen på men det kunde likaväl köpas på hemvägen, orka släppa på det :P


Vi mellanlandade i Köpenhamn, träffade andra återförsäljare där då planen var att vi skulle mötas upp där då en hel del folk flög från Göteborg, de gick smidigt och jag fick se lite lustiga saker förutom danskan dåra, haha skojigt språk de där.. haha. Hittade små Ben&Jerry's burkar, fick dra en bild som jag kanske laddar upp sen om jag orkar, även ett ENORMT cola glas, vi e ju vana vid det lilla gröna man fick på donken en gång i tiden, nej nej detta va enormt och rymde 1L cola haha, tog bild på det med hehe.


Vidare så for vi till Holland och Amsterdam, härlig flygplats vilket jag såg mer av den på hemvägen då vi hade mer tid att gå runt, därifrån tog vi ett tåg till nån förort till Amsterdam och där klev jag in i en riktigt stekig
5-serie beemer med stiligt kjolpaket, tonade rutor och alpina fälgar, musiken va ju självklart trance haha, vi va ju faktiskt i "landet ala trance" haha drömställe nr 1 hihi.

Framme så dök vi in på de mysigaste hotellet ever, drömställe verkligen, nästan så taken räckte ner till marken, såg ut som vi kommit till Fylke i Sagan om Ringen haha, lite bilder nedan.
http://www.bilderberg.nl/hotels/klepperman/När vi anlänt fick vi rumnycklar och skulle förbereda oss för middag osv, härliga rum.


Satte igång musiken och tog en dusch, klar, fräsch och förbannat snygg i en ny skjorta så gick vi ner, satte oss ner i baren och inväntade våra kvinnliga kollegor som tog liiite längre tid på sig än oss andra... fråga mig inte..


Där tog vi varsin öl och samtalade tills damerna hade anlänt, väl klara så dök vi in i restaurangdelen, satte oss vid angivet bord och inledde festmåltiden, grillad kyckling, potatisgratäng, grillade grönsaker och en skvätt rödvin, jag bad dock om en öl.. hahaha.


Kvällen ledde oss in i baren och dom ville fortsätta kvällen, antagligen till småtimmarna men då informationen vi fått sade att vi skulle upp tidigt dagen därpå så avlägsnade jag mig lite snyggt upp på rummet med Nathalie, och ja, vi gick till separata rum haha!

Tidigt upp!
Dagen började med bufféfrukost och jag bara vräkte i mig kändes det som, GOTT!!
Efter det så checkade vi ut, bar våra väskor till en buss som körde oss till utbildningen.

Bla bla bla, vi åt lite, bla bla, gjorde lite tester, bla bla vi va klara och fick ett diplom haha, trevligt och folk va glada. Bussen igen och in i tåget, satt där ett tag, framme vid flygplatsen och dags för lite köööping (shopping).


Där handlades det en Diesel parfym och lite godis till Linneá på jobbet hehe, hade ju looovat!
Satte oss på planet och heeeeeem.

Väl hemma så tänker jag så här, om det är nåt med Holland som va riktigt kul, åk då dit å spana in alla husen!
Underhållning på hög nivå!

Tack och hej!


We're going to..Å detta spelas hela vägen dit!!!John O'Callaghan feat. Audrey Gallagher - Take It All Away (Ernesto vs Bastian Remix)


just like that day..she was the one i saw among everyone else..


A song for her...god natt!


Touching pavement...Mina röda skor begav sig på en tur, vi gick en väg jag aldrig gått, jag lät dom visa vägen, hela vägen.
Kallt va det ute, önskar jag tagit min tjocka jacka, snön föll sakta och vinden hade tagit ledigt idag.

Efter många minuter så var jag tydligen framme, skorna hade slutat gå, jag stod förvånad och tittade mig runt omkring, förstod inte riktigt var jag va förrän du stod där i fönstret framför mig, du vattnade blommorna men hade inte sett mig.

Det vart alldeles tyst runt omkring, tidigare så hade barnen från dagiset längre bort tjoat och haft sig, bilarna från vägen en bit bort strömmade förbi. Jag stod kvar en stund när du hade gått, tittade mig återigen runt omkring, studerade området.

Efter en stund så tog jag fram en lapp ur fickan och skrev ett meddelande.

Jag saknar dig..

D


Saw you looking...

Tanken slog mig när du stod där, inte tanken i sig utan just det att du va där så passande, du stod så perfekt, ståendes på ditt sätt, ditt sätt som ingen annan kan kopiera.

Tanken av dig hade alltid gjort mig glad, när jag va glad så tänkte jag väldigt ofta på dig, tankarna som fanns inom mig var drömmar av en inte allt för avlägsen sanning, en tid då sommarn precis lämnat oss.
En tid då man sällan ville vara uta för kylan var duktig på att hitta in innanför jackan, då mörka moln sällan lämnade himlen och solen aldrig riktigt log som på sommaren.

Samtidigt så spelade vädret mindre roll när du stod där, så passande, så perfekt, ståendes på ditt sätt, ditt sätt som ingen kan kopiera...

 


RSS 2.0