one of the best

slänger upp lite bilder på bror min som jag tog när jag va hos morsan i helgen, skit mobilkamera men man ser iallafall lite grann.

                    

           

Han e så jävla ball så de inte e sant, skrattar när ja tittar på bilderna haha, så skön, så söt.
Min lillebror Mille!


the people, the ones, the meaning...

image13


Nu kommer listan med folk, dom som gjort intryck på mitt liv, litet eller stort, jag kommer glömma många men det är nog lika bra.
Guys and Girls

Gurra.B - en vän, en bror, utan dig hade min värld varit grymt tråkig, du har stått där som min bror och funnits till hands när jag behövt dig, jag ser upp till dig, men även du kan va korkad ibland, lite trög men du är helt ok ändå, min käre bror.

Fredrik - Min morbror, genom livet har vi stått där tillsammans, min bäste fiskekamrat, min släkting som fanns när jag förändrade mitt liv, du öppnade dina armar och visade mig en annan sida av Åkersberga, den utan våld, den utan ondhet. Vi har hamnat lite snett och ses inte lika ofta längre, du har trampat snett men jag finns här för dig, som du fanns för mig.

Alex.B - Genom tider, dagar som gått, fredde presenterade dig och vi har hängt ihop ett bra tag nu, vi har festat, vi har snackat, vi har bott ihop hehe, delat en hel del, vi gled dock isär, de sades saker som kanske inte stämde, vem vet, nåt gick snett men vi försöker lösa det.

Henry - Du är allt en bra kille, gör inte för mycke liv runt dig, håller dig lite i bakgrunden, du är en kul jäkel och du har ordning runt dig, från att ha varit lite av en ligist till att nu stå fullvuxen med ett stort ansvar, en vän man kan va stolt över.

Mats - Fortfarande ganska liten, dock så ställer du alltid upp, du kanske hade det jobbigt en tid men det ordnade sig, nu styr du upp ditt liv och du gör det med råge, bra där.

Danne(vardagsbloggarn) - Har aldrig träffat dig, dock känns det som att jag känt dig hela livet, du lever mitt liv och jag lever ditt, dina texter känner man igen sig i, jag kan se mig själv leva det, jag har känt det. Allt kommer att ordna sig för både dig och mig, du är en härlig kille, säkert en grymt bra vän med.

Finns så många fler och jag skulle kunna skriva så mycket mer men det är dags för tjejerna nu, de är ändå dom som gjort störst intryck på mitt liv.

Linda.M - Vår romans såg dagens ljus i gymnasiet, dock hade du sett mig tidigare, den tog slut för fort men nu lever du gott med Adam och jag är glad för er skull, han är en bra kille ändå och jag önskar er allt gott hehe.

Mikaela - du är en av mina bästa tjejkompisar, även om vi inte träffas så mycket som jag önskat så finns du där för mig, du kan ibland irritera mig något men jag vet att du gör det för att du bryr dig, and im glad that you do.

Cicci - Min lilla trancetok, vi sågs, vi åkte, vi hade kul. Du har haft det jobbigt, du har inte haft det lätt. Vi har haft det roligt ihop, ibland önskar jag att det hade kunnat fortsätta så, men du vet hur de ligger till, du är en fin tjej, sitta i häktet vad det värt för att få umgås med dig.

Sandra(umeå) - i snart 5 år har vi känt varann, träffats 1 gång, missade dig i söndags hehe men det kommer fler gånger och livet är inte slut än. Du har varit en bra vän som lyssnat på mitt tjatter och jag har gladeligen lyssnat på ditt.

Sandra.A - Du lät mig visa min beskyddande sida, du värmde mig när jag va kall, du kan komma in i mitt liv å blåsa liv i mig samtidigt som du kan försvinna spårlöst och lämna mig ensam, här. Jag lyssnar på det du har att säga, jag finns om du behöver mig, du kanske inte alltid vet vad du vill och du velar en hel del, du kan säga saker som man inte kan förstå riktigt men så är det, allting kan inte va lätt.

Sandra.H - Suck, va ska man säga haha, du och jag, vilken dramatik du har betytt mycke för mig under tiden vi känt varann och nu pratar vi knappt, men så är det, så blir det, Du vet inte alltid var du har dig själv, allt kan ibland bli väldigt rörigt, ibland kan det bli fel, alltihop men du får ordning på det ska du se, oroa dig inte.

Katja och Jonna - jag känner er knappt men ni finns här ni med hehe. Två vackra tjejer som kanske inte alltid hoppar av liv, ibland skrivs det om dystra saker men ni har liv i er och ni är båda väldigt fina människor, ni får mig att le av era kommentarer ibland och det tackar jag för. Katja är även grym på att rita träd det måste jag påpeka.

"L" - Vi gick och åt ihop, vi brukade prata en del, nu så är det väldigt tyst mellan oss, du har väl mycket att göra i guess, det har nog jag oxå. Du är en fin tjej, jag hade roligt med dig och ska jag vara ärlig så kanske jag saknar din humor ibland, den stack ut i mängden och gjorde mig happy, tack ska du ha för att du finns.

Lollo - Du, ja.. va ska man säga, du är väl bara du. En vacker blond tjej, kanske lite kort men det funkar ändå hehe, du har fått mig att rysa ett flertal gånger, du har värmt mig och fått mig att le i mina mörkaste stunder, mer än 3 år har gått och du blir bara mer intressant för varje dag som går. Vi pratar en hel del på msn, varje dag tills man går och sover i princip, du finns där för mig och jag känner att jag kan säga nästan allt till dig. Som sagt du får mig att le, varje dag, hela tiden, dygnet runt. Ett fint ord från dig räcker för hela året.
Jag tackar WoW för att jag hittade dig. Tack återigen igen.


Har så mycket mer att säga men det får sluta så här.
Som slutsats vill jag bara säga, jag hade nog inget ont att säga om er allihop, ni är alla väldigt fina och jag är en lycklig jäkel som har er, tack!

Howie Day - Collide


till dig...

makes me feel...

Den här låten får mig att släppa allt, varenda litet bekymmer försvinner när jag sätter på denna.
Sitter på tunnelbanan och allt bara går i slowmotion, min egna lilla värld, underbar låt!
Adam K & Soha - Twilight

Im so tired, so damn tired...

Vad händer?
Vad sker?
Varför blir det så här, jag är så trött.

Jag står här helt ensam, jag står här och väntar, jag kräver inte att du ska se mig,
jag kräver inte att du ska gilla mig.
Du går halvägs och sen stannar du kvar, du vet inte vad du vill säger du...
Men varför gör du så, varför ger du mig hopp, varför kysser du mig och ser på mig som att jag vore den enda killen i hela världen.

Du är så osäker, du kan inte bestämma dig, du har ingen kontroll över dig själv.
Det får man höra, men varför säger alla så, varenda tjej man stöter på har nåt problem, nåt som gör att dom inte kan gå fullt ut. Nån har sårat dom tidigare, dåligt självförtroende osv osv.

Jag står här, jag går på vatten för dig, jag ler bara åt dig. Du är den enda som kan få mig att verkligen skratta och le, visst försök ni allihop, jag lär väl le och jag lär väl skratta men när hon gör de så känns det i hela kroppen.
Vad har jag gjort för fel?! Vad har jag gjort för att inte förtjäna henne?!

Kan du svara mig?! Kan nån svara mig?!
Jag blir så trött, vi snackade om träd förut, om deras historia, om deras växt, deras liv.
Det här är mitt liv! Min sorg! Min börda! Bli sårad, bli utstött, bli lämnad kvar, ensam..

Jag vill bara att du ska ta i mig igen, se på mig som du gjorde, inse att jag kan va så mycke för dig, våga lita på mig, ge mig en chans...

Kyss mig inte å lämna mig, jag gjorde dig lycklig för en dag, för en kväll, våga se nåt, våga hoppas, våga tro.

Nu Danne, nu vräker även jag ur mig allt som finns där, du gav mig inspirationen att våga de igen, efter att jag vart krossad förr, detta får bära elr brista men ja måste bara visa vad som finns här inne, här inne hos mig.

Jag satt i bilen efter vårt första möte och sa till mig själv, "herregud vilken tjej, vilken jävla tjej, tack"
Jag satt på tåget efter vårt andra möte och sa till mig själv, "herregud viilken tjej, vad gör hon med mig, tack"

Nu står jag här tomhänt, väntar på att hon ska trampa på mitt hjärta, 3 nästan 4 år har gått sen vi sa hej, sen jag frågade efter ditt namn, vårt första samtal, när jag blev förälskad i din röst, din röst med dialekt.
Vårt möte, dina underbara ögon, du såg rakt igenom mig, du kan läsa mig som en öppen bok, jag älskar det.

De är allt jag har att säga om dig, om oss, det jag vågade dela med mig, gör som du vill.


Nästa inlägg blir ett speciellt, jag lovade att en dag skriva upp saker om alla som betyder nåt, den rena sanningen, nästa inlägg blir de. Det lovar jag, alla som jag nånsin ägnat en tanke åt, nya och gamla, dock tänker ja inte rabbla upp hela msn, bara relevanta i mitt liv.

God Natt

You inspired me

Surfar mellan bloggar, lyssnar på trance och känner alla tonerna tätt intill mig, spelar ganska högt, sovrummet vibrerar.

Får se en bild på lite skisser, jag älskar fan att rita, de händer inte så ofta dock, tyvärr.
Läser vad hon skrivit och ser med förundran på hennes skapelser, fastnar för hennes träd.
Träd får mig alltid att fundera, tänka på saker, saker som ibland kan kännas jobbiga men ibland även kan få en att må underbart.

Dom växer sakta men så en dag så står dom där, ståtliga och vackra, blommar ut i all sin storhet och visar vem som är kung i skogen. När jag tittar upp ser man ålderdom, man ser en historia bland alla löv, år in och år ut så faller dessa löv ner och bildar nytt liv, en ny framtid.

Vi fungerar ju likadant, vi håller inte ut i samma livslängd men vi skapar en historia om oss själva.
Nu är det upp till oss att lyssna till trädens, trädens historia och vakna upp ur dvalan för snart är sommarn här och då blommar träden igen.like i said, a bad dreamKeane - A Bad Dream

When the sky falls down

Efter igår känns det som att min värld faller, att sitta i den här sitsen trodde jag aldrig att jag skulle.
Att min ursäkt inte räckte, min ånger och min vilja att göra rätt. Jag kan inte förstå att detta ska ske, det känns som en mardröm alltihop, att nåt jag älskar ska skada mig så mycket, att nån från "samma" värld ska skada mig på det sättet.

Att du inte gjorde detta för att förstöra mitt liv, det är precis vad som kan ske, jag förstörde ingenting, jag orsakade inte någon smärta, nån sorg, ingenting som kan såra dig.

Jag satt chockad igår och jag sitter chockad idag, än.
Jag förstod inte vad detta betydde, vad jag gjorde förrän det var för sent, du visade mig allvaret med råge, skoningslöst nästan men men.
Vi har sagt vårt och mer kan vi väl inte säga, jag är bara ledsen.

Nu vill jag inte säga mer om detta, det sårar mig för mycket...

One moment, one song, one game, one love

En helg har passerat, dock vill ja bara nämna Söndagen hehe.

Vaknade upp vid 11, mormor kom hit och fyllde min kyl haha, fan va hon e bäst!
Åkte hem till mor min och träffade mina kära små syskon, fan va dom e grymma!
Finns inget bättre än att se deras leenden när man kommer.
Här har vi dom små änglarna.

              
        Mille                                 Moa

Efter man varit hemma ett tag så åkte jag hem till far min (mina päron är skilda).
Denna Sönda så skulle ja och han baka chilenska piroger, sjuuuuuukt gott i know hehe.
Vi stod väl och bakade i cirka 4 timmar, de tar så lång tid, helt sjukt faktiskt.

När vi va klara så satte vi oss med en bärs i varsin hand och kollade på tv medans vi njöt av våra mästerverk.
Vid halv 8 på kvällen drog jag hem och förberedde mig för fotboll med polarna, de vart riktigt lyckat å vi hade sjukt kul.

Idag har jag jobbat eller snarare slappat hela dan, dock lyckades man få en kund å spendera 11.000kr på lite Mc gear haha, bra där Danne ;)

Senare vart de hem till mor min för en klippning, började bli så jävla långhårig å de funkar inte för mig hehe.
Fick i mig lite pannkakor också, jäkla gott. Nu sitter man här en måndagkväll och lyssnar på musik, pratat med lite roliga människor och en polare som fått mitt sug efter bilen att öka nåt dramatiskt, fan va ja längtar tills man får ta ut besten igen! SATAN hehe.

Nu lämnar ja er med dom underbara Keane och en lite klassisk låt, God natt folk!
Keane - Everybody's Changing

Separate worlds, one intention, one feeling

Bryter mönstret lite men stannar kvar i känslornas gungning... Enjoy.
Vincent Valentine Valtrina - Don't Belong

Andy Duguid Feat. Leah - Don't Belong

Lyrics sent from heaven...

I don't wanna be adored
Don't wanna be first in line
Or make myself heard
I'd like to bring a little light
To shine a light on your life
To make you feel loved


No, don't wanna be the only one you know
I wanna be the place you call home

I lay myself down
To make it so, but you don't want to know
I give much more
Than I'd ever ask forWill you see me in the end
Or is it just a waste of time

Trying to be your friend
Just shine, shine, shine
Shine a little light
Shine a light on my life
And warm me up again

Fool, I wonder if you know yourself at all
You know that it could be so simple


I lay myself down
To make it so, but you don't want to know
You take much more
Than I'd ever ask forSay a word or two to brighten my day
Do you think that you could see your way

To lay yourself down
And make it so, but you don't want to know
You take much more
Than I'd ever ask for

My valentine

Flying solo today, är väl lika bra hehe men ja bidrar med två väldigt fina låtar, hörs alla ladies ;)


 

Keane - Hamburg Song

Keane - Try AgainYour Call

Grym låt Lollo! hehe
Secondhand Serenade - Your Call

And when i need you

The girl that said hello
The girl that made me smile
The girl that looked me in the eyes
The girl that sat by my side
The girl that laid next to me
The girl that saw me for me
The girl that made me loose my breath
The girl that made me cry
The girl that took my heart...

So hard, so sorry, so cold.
So sweet, so beautiful, so kind.
So bright, so innocent, so funny.
She made my day.


My words might be real, my words might have a meaning, or maybe not.
You decide what's real or not

Even, Even closer,

Bra respons på låten!
Jocke sjunger den på jobbet när vi pumpar å ja låter alla mina grannar höra den här å nu haha, så de ska va!

Jo men de är en underbar låt, it's kinda cute liksom :P
Idag har ja inte mycket att säga än att snart är de dags för lite chilenskt inflytande på maten igen, har ju fortfarande råvaror hemma från Hötorgshallen å de måste ätas upp hihi.

Kanske skriver några rader senare tjoho!

Saturday @ the café

Firade Mr Andreas Backströms 25års dag i lördags, han fyller ju dock år på Torsdag men han åker ju bort då tyvärr.
Vi började hemma hos honom, lyckades samla ihop cirka 14 grabbar och hade tillgång till både öl och vin, efter en stund där så bokade vi bord på Café Opera och ringde taxi och begav oss, väl där så vart de sång och dans haha, vi va ju tvungna att sjunga för honom oxå.

Dansade natten lång och vi hade alla riktigt trevligt, här är en bild på mig och kalasbarnet.
image9

Idag har ja varit i Eskilstuna och träffat Lollo, vi hade trevligt ihop. länge sen man sett henne, måste ha varit i Oktober senast, riktigt fin tös de där, mer säger ja inte :P hehe

Snart dags för sängen och ännu en Måndag på ingång usch men men de är bara att hålla ut, nu är ju inte chefen på jobbet, han e ju nämligen i Thailand den jäkeln =) fusk så de skriker om de.


"And when I see you then I know it will be next to me
And when I need you then I know you will be there with me
I'll never leave you...
"

Travis - Closer


Im biiiiiiizzy

Fan va man har slitit idag! haha njaaaaa inte riktigt, mest bara suttit med Jocke och käkat gammeldags vaniljglass hihi.

Tyngsta man fick göra va å bära ner lite hjälmar till lagret, tog väl sisådär 10 min hehe.

image7

Efter det vart de slapp igen, MEN hittade en rätt så skön bild från mässan, personalen på mässan, skåda!


från vänster: Vigge, Jocke, Dick, Andre, Jag, Johan och Dennis

Rätt sköna graaaabbs.
After work så gick jag å Jocke till Hötorgshallen för att införskaffa oss varsit kg chilensk chorizo som jag skrytigt om så länge haha, en del vet vad jag snackar om, hos vissa kommer de även vattnas i munnen hihi.

Snart ska ja agera kock och laga till en fin tallrik till mig själv, blir satans gott, knäcker nog en öl vid sidan om oxå.
Vi hörs å ses later, chao!

a classic

Kommer ihåg denna som de va igår, de va dock inte länge sen men fan den e fin, bläddrade fram den på mobilen idag påväg till jobbet, lika fin som alltid, precis som du....Rocky Road

Usch idag va man nära på att hamna i kistan, drar de hela från början.

Kom till jobbet, packade lite saker å begav mig med firmabilen till Fellingsbro (strax utanför Örebro)
Skulle leverera lite saker, typ hjälmar, handskar, kläder osv.

På någon enslig väg ute i buschen så beslutar sig en lastbilschaffis att göra en omkörning, visst verkar inte så farligt, grejen är den att han väljer att göra den när jag kommer i full fart i motsatt riktning och de han ska köra om är en annan lastbil... Ni förstår kanske nu hur situationen såg ut,.

Jag hann knappt bromsa för ja typ frös fast å tänkte nu ere kört... Slutade med att man slickade hans sida rätt rejält men ja kom undan med blotta förskräckelsen, satt bara helt stilla i bilen efter de å sa till mig själv "där hade jag minsann dött".

Att man kan ha en sån tur, usch säger ja bara de va inge skoj alls, men som sagt jag fortsatte min resa.
Va tillbaka i stan vid 17.20 å va rätt trött då, satt å degade på jobbet ett tag och sen bar de hemåt.
Nyss klämde man i sig en sån här

image6
Bestämd som jag är så åt jag upp hela skiten själv hahaha illa men men ingen skada skedd, men gott va de!
Nu ska man fundera ut vad man ska göra ikväll, kanske blir lite Photoshop eller Xbox.

Ha de!

Come back down, here, just back to me

Kul att folk gillade bilden, tog ett tag å göra den faktiskt, men de va ganska simpelt ändå hehe.
Sitter å klämmer i mig chokladpudding just nu, fy fan va gott de är! Mmmm.

Lyssnar även igenom 2 Lifehouse skivor efter att ja hamnat på Dannes blogg där han lagt upp 2 låtar från dom, så jävla bra dom e da, grymma!
Hoppas den killen får tillbaka sin tjej, ingen förtjänar att va olycklig som han verkar va just nu.

cause it's you and me and all of the people
with nothing to do
nothing to lose
and it's you and me and all of the people
and I don't know why
I can't keep my eyes off of you

all of the things that I want to say
just aren't coming out right
I'm tripping inwards
you got my head spinning
I don't know where to go from here

Som sagt, mitt huvud snurrar, hela jag snurrar, vet inte riktigt vad som händer runt mig, känns som att jag har blivit ifråntagen allt, som att nån gick in i mig å jag tappade allt å måste plocka upp alltihop en sak i taget, hmm skumt, jag är inte olycklig men jag är inte heller helt nöjd, konstigt det här tycker jag...

Karma is all there is to it i guess, har inte gjort mig förtjänt av nåt fint än, måste vänta, ett litet tag till bara...

Vill göra en till bild snart tror jag, som den nedan men jag vet inte om lusten är tillräckligt stark, jag gör det ju inte för nån längre, jag gör det inte för att få se henne le längre, nu gör jag saker för mig själv och de är inte lika kul...

Men nån dag så gör jag det åt nån, vi får se, jag får se, ni får se...

Your one of those girls that makes me bite my lip
Your one of those girls that seem so happy but deep inside you know your not
Your one of those girls that goes out on weekends, get drunk, realise that your unhappy and cry til your eyes hurt
Your one of those girls that pretend that you like yourself but in secret you dont even know who you are
Your one of those girls that say you love him but in reality you dont even know what love means
Your one of those girls that say you care, say you understand, say you want to, but you cant or wont

Your the one that makes me bite my lip everytime i see you because i dont know if your real or just a dream....

It's finished, atleast i think so..

Kan tyvärr inte visa bilden något mer

Tydligen så är det "upphovsrättsskyddat material"
så bilden ryker, kan tänkas att jag inte får använda hennes modellbild även fast jag fått hennes tillstånd att få använda bilden men inte fotografens, då jag inte vill eller har någon lust så tar jag bara bort den.

what a song, so sweet, so lovely..

Någon speciell kan lyssna på dom här låtarna...

Lifehouse - Everything
Lifehouse - You and Me

friday

idag blire bärs, polare och xbox 360 tror jag haha, sjuuuuukt sugen, hörs later!

RSS 2.0