My wish..

Ber sällan om saker och ting, jag nämner ingenting, tittar sakta ut i fjärran medans jag tänker. Man önskar sig så mycket, det finns så många saker som man vill ha, saker som man avnjuter en stund, saker som kanske håller nåt år.

Jag håller dessa materiella ting i mina händer, den kalla metallen eller plasten som omsluter nånting gjort någonstans långt, långt bort. Jag drömmer mig bort bortom tapeten på väggen, bortom dörren som leder ut i den tomma korridoren, långt långt bort.

Bortom allt finns där det enda av värde, bortom kullarna, bortom skyltarna står du, står hon, skulle jag be om något, skulle jag önska så skulle jag titta upp bland stjärnorna, upp mot den ljuva himlen och be för dig.

Ingenting annat vill jag ha, ta ifrån mig allt, naken står jag här, ingenting i min ägo med bara en önskan och den önskan är du.

Mina andetag får fönstret att sota igen, mitt hjärta slår hårt, det slår fort, blodet cirkulerar snabbt genom kroppen, som en eld efter ett bensinspår.

Folk går hela livet utan att veta, dom tittar runt sig och finner henne/honom inte, jag ser bortom kullarna, bortom skyltarna för där står hon, min önskan, mitt allt...

Drowning and it feels so right...Rush
Pull me under
The world is at my feet
It’s no wonder

Your eyes speak to me
Tell me be calm
Tell me be strong

Swimming out so deep
Now I can’t breathe
And it’s exactly where I belong

Cause it feels like a run of a lifetime
And nothing’s gonna save us now
Let the waves come crashing down

Cause it feels like I’m right for the first time
And everytime I take you in
I think my heart skip a beat again

I am drowning in your love
Cause I’m drowning in your love

Love
It’s taking over
There is no in between till I find me some cover

The tide is coming, I dont know if I can take it
I lose my focus, lose my focus
With every breath I feel my inhibition breaking
I can’t control it, no no no…

Cause it feels like a ride of a lifetime
And nothing’s gonna save us now
Let the waves come crashing down

Cause it feels like I’m right for the first time
And everytime I take you in
I think my heart skip a beat again
I’m drowning in your love

 


Vi hade iallafall tur med att ha väldigt kul!DADA LIFE @ Ambassadeur 26-1-2011


Stänger ute världen och släpper inte in nån, inte ens dig... just music now..

"Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light

I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again"

"You're everything I need and more"


Feels like i have nothing except music left.. good night..


Jag kupar solen och kärleken i min hand..

Tårna värms i solen på den torra bryggan, jag väntar på Fredde.

Han ska alltid åka med våtdräkten och den låg ju självklart uppe i huset.
Ser han komma gåendes längst slänten, solen ligger precis ovanför mitt huvud nu, vinden avtog för någon timma sen och vi får väl dra några åk innan middagen är klar.

Jag kupar handen runt solen, och fredde tycker det ser ballt ut från hans vinkel när han kommer gåendes ut på bryggan. Louise har lurat bakom mig och stoppat händerna i vattnet, nu smyger hon upp bakom ryggen på mig och lägger sina blöta händer över min rygg där jag sitter.

Fy säger jag å vrålar ut då det va lite kallt, hon skrattar åt mig tillsammans med Fredde, Gurra tog självklart en bild i detta ögonblick och minen jag gör på bilden är ju inte den mest glamorösa!

Louise kysser mig på kinden och ber om ursäkt samtidigt som hon lovar att inte göra om det, lite skratt hör jag bara medans jag suckar.

Jag ska tydligen först ut så jag snörar på brädan medans Fredde och Gurra förbereder båten, Louise har satt sig redo med kameran i högsta hugg, påstår att hon ska fota mig när jag ramlar men jag är kaxig och hävdar att jag håller mig torr ikväll :P

Hon ler mot mig där hon sitter i båten, Gurra frågar om jag är klar och jag ropar "köööör" Så bär det av. Linan spänns och jag glider ut på det blanka vattnet i solen, skär genom vågorna medans jag kommer ut på sidan, ingen vind alls ute på sjön, underbart.

Jag ser ut över horisonten och försvinner i det vackra för en stund, glider mellan vågorna och förbereder årets första hopp, skär tvårt över och får med mig bra fart, trycker i vågen och kommer upp fint, sätter landningen perfekt och känner adrenalinet spruta ur mig, fan va härligt!

Fredde ropar "NICE!!" och Louise tjoar, Gurra är mest upptagen med filmkameran, han tror nog jag är något jäkla proffs men så är ju inte fallet. Efter en stund så tröttnar jag i armarna och ger mig för å testa nåt nytt, självfallet så tappar jag linan och jag ser båten försvinna från mig.

Sakta sjunker jag och Louise skriker "Haha nu är du inte torr längre!". Fan att hon skulle få rätt då, båten glider upp bredvid och jag slänger upp brädan åt Fredde, "din tur nu" säger jag och han hoppar i. Kliver upp i båten och Louise hälsar mig välkommen med handduken.

Jag drar henne till mig och hon säger att jag va duktig, ja säger tack och kysser henne, Gurra säger "Skaffa er ett rum!" och vi skrattar. Freddes tur nu och han dödar åket totalt, kvällen fortsätter och vi blir allihop rätt blöta men vi blir allihop rätt nöjda.


En sommarkväll 2011....


Svårt att somna...


Soffan blev alltid en plats för tankar, jag kunde ligga där, lutade bak huvudet och försvann i mina drömmar, som i skolan försvann jag bland molnen, lärarna kallade mig dagdrömmare på kvartsamtalen, jag vart varken glad eller sur över det.

Jag fick tid att tänka, fick fundera.

Än idag finner jag mig försvinna bland folk, för mig själv eller på jobbet, fast där kanske jag inte sitter på samma sätt men visst finns det tillfällen då jag glider iväg.

På senare tid har det inträffat rätt mycket, jag har tänkt en hel del, låtit mitt huvud flyta bland molnen. Anledningen till det är ganska enkel, inom en snar framtid kanske mitt liv förändras, det kan gå hur som helst, jag hoppas på det bästa men fruktar för det värsta, jag har nästan väntat i 7 år på det här.

Du formade mig till den jag är idag, du fick mig att visa saker som jag ofta höll för mig själv, du visade mig hur vacker kärlek kunde vara. alltid fanns du där för att hålla mig ovan vattenytan, alltid fanns du där, du kunde förstå vartenda ord jag skrev, du visste ifall jag ljög, du visste ifall jag talade sanning, du kände mig.

Dessa år gick så fort, dessa år fick jag känna allt vad kärlek innebar, glädje, sorg och ensamhet men också lycka, tårar av den goda sorten och jag fick känslan av att det fanns en speciell person där ute för just mig.

Jag lyssnade på vartenda ord du sa, jag låg vaken om nätterna för att jag va orolig för dig, jag funderade på dagarna över vad du gjorde, hur du klarade alla motgångar när jag hjälplöst fick stå vid sidan och se på medans du drogs med olycka, jag stod ständigt upp för dig och det kommer jag fortsätta med.

När nån gav mig styrkan att klara allt så gav den mig dig, du va allt jag behövde för att klara alla motgångar, du va allt som krävdes för att jag skulle klara av att lyfta jorden på mina axlar. Med dig så svävar jag ovan marken, med dig går jag på vattnet, med dig är jag odödlig.

När jag tittar på dig, smeker din kind och ser djupt in i dina ögon så ser jag en framtid, jag ser en framtid där allt är så bra som det bara kan bli, jag ser en framtid där jag gör allt för att göra din lycklig, jag ser en framtid där jag erkänner att jag inte är perfekt men gör allt för att få vårt liv att bli det.

Efter 7 år är jag underbar för dig, efter 7 år så är jag finast på jorden men efter 7 år så kan jag säga med klarhet att du är något jag aldrig kan vara utan, du är och kommer alltid vara min stora kärlek, endast du, bara du.


My only L...

En låt som jag inte la så mycket vikt till men när du är nära så förstår jag innebörden i vartenda ord.


Jag blandar det bra med det mindre bra..

Efter all denna tid hoppas jag att vi känner varann, efter all denna tid kan du läsa mig som en öppen bok, efter all denna tid så borde du veta att mina ord är sanna.

Jag fantiserar om att smeka din kind om 40-50 år på samma sätt som jag gjorde idag, jag fantiserar om att stå en kväll som denna och dansa med dig i vårat vardagsrum medans barnet sover, två vinglas som på bordet står, levande ljus överallt som gör dig bländande vacker en kväll som denna.

Jag blandar det bra med det mindre bra, vet vad vi gått igenom och troligtvis blir det mer, jag ser fram emot att se bortom kullen, bortom bergen, bortom den vackra himlen i horisonten. Får jag dela allt med dig så blir det bra, det blir intressant, det blir älskvärt.

Vi ger det en chans denna gång, vi lägger allt åt sidan och ägnar en stund åt varann, ge mig en bit av dig så ger jag en bit av mig, jag ska aldrig göra dig besviken, jag ska alltid ställa upp och jag ska alltid finnas för dig. Mitt hjärta har slagit ett extra slag för dig sen jag såg dig första gången, jag visste från dag ett att du var något jag aldrig skulle kunna glömma, något jag nog aldrig skulle kunna leva utan, det skulle bara kännas fel, det skulle inte vara rätt för det känns som att jag blivit skapad för att göra dig lycklig.

Vi har gått om varann tidigare, aldrig kunnat se en potensiell sanning, kanske det vi borde förstått från dag ett, att det skulle vara du och jag för i ärlighetens namn, vi är fina ihop.

Idag drömmer jag om dig, imorgon drömmer jag om oss och i framtiden berättar jag förhoppningsvis historian om du och jag som blev vi...

Din man...

Han går upp, går förbi spegeln som står lutad mot väggen, hans siluett smiter förbi.

Han går fram mot fönstret som kikar ut mot den tomma stadsdelen, våren lurar bortom månader, snön ligger än kvar på marken.

Han drar igenom persiennerna, går mot den tomma bäddade sängen, tysta kliv.

Nu går din man och lägger sig, han håller ditt hjärta intill sig där han ligger, det värmer honom och ger honom allt han behöver för han älskar dig.

Du är hans styrka, du är hans livs mål, du är hans allt....


Bara jag inte glömde det viktigaste...

Sittandes på Bromma flygplats, mitt flyg går snart men inte än.
Sneglar på klockan ibland samtidigt som jag bläddrar i någon tidning jag köpt på Pressbyrån i förbifarten.

Tiden går så otroligt sakta idag, kanske för att jag vet vad som väntar?
Jag känner nervositeten lite grann men inte så att det är jobbigt, den bara ligger där och rör på sig ibland. Det känns bra ändå, jag minns mycket från sista gången jag såg henne i ögonen, kyssen jag fick på perrongen i ett kallt Eskilstuna, hur det kändes att se henne försvinna när mitt tåg försvann i fjärran.

Det var så länge sen jag såg det där leendet, jag minns hur hon kunde få mig att le, kan aldrig kopiera det leendet hon lyckas med, jag kan inte ens återberätta känslan det ger mig, det för det måste upplevas.

Jag hoppas jag inte glömde något hemma, framförallt det där speciella jag har med mig, bara för det måste jag kika i väskan, minns att jag nog la den där för jag va rädd att tappa den ifall den låg i jackan, yes bra där är den.

Nu dök mitt plan upp på skärmen, dags att röra på sig, fan vad jag längtar, hur underbart det kommer vara att få hålla om henne igen, få höra den där underbara rösten, fantastiskt, jag längtar!

Måste bara komma ihåg vad jag ska säga, när jag ska säga det, och se till att ställa frågan till hennes föräldrar först, rätt ska vara rätt ju.

Nu ska jag ombord på planet men kan ju säga det innan jag åker eftersom jag måste lämna er nu, ni kanske undrade vad jag pratade om?


Tänkte fråga om hon ville gifta sig med mig....


Just nu..

Förr fanns du.
Förr fanns tanken.
Förr fanns vi.

Vi håller oss nära, vi sitter tätt intill, jag kan höra dig andas och jag kan känna din ljuva doft. Jag känner dina läppar mot min kind, jag känner din hand mot mitt bröst och du känner hur mitt hjärta slår.

Just nu finns bara du.
Just nu finns bara tanken.
Just nu finns bara vi.

Håll hårt i det vi har, håll hårt om mig så att jag aldrig blåser bort för här hos dig vill jag stanna. Här hos dig vill jag vara tills mitt sista andetag tas, hos dig vill jag somna, och hos dig vill jag vakna.


För just nu finns bara du...

Ligger här ensam och lyssnar på...


Universe...

The shadow of your smile

under the open skies

as I close my eyes

I can feel the wind arise

We’re made of stardust

...Our lives ahead of us

We’ll ride The magic bus into the heart of love

I can taste it, taste the feeling of the blue skies they’re for real

and we’re the centre of the universe just you and I , and I , and I


Jag vill...

Jag vill somna med dig varje kväll.

Jag vill vakna upp varje morgon av att jag känner din axel
intill min eller din hand över mitt bröst och ditt ben över mina.

Jag vill kunna stå i duschen och veta att det finns en chans att
du kommer in och håller om mig under det varma vattnet.

Jag vill känna hur dina händer kramar om min midja när jag lagar
middag till oss.

Jag vill hålla din hand när vi sitter där i soffan och ser en film ihop.


Min fina jag vill ha dig varje dag för resten av mitt liv...


I wish i had..


Önskar
jag hade vad som krävdes.
Önskar jag visste vad som skulle göras i svåra tider.
Önskar jag var någon som kunde.


Önskar jag kunde ta ett andetag.
Önskar jag kunde blunda.
Önskar jag kunde vända mig om.


Önskar att det betydde att du såg mig.
Önskar att det gav oss.
Önskar att det var du.


Jag bara önskar att jag var mer som du, mer som du så att det blev mer av oss...


I am always yours..

Kan fortfarande höra dig skratta, minnas hur ditt fnitter smittade av sig på mig, minns hur jag trivdes en bit ifrån.
Så få dagar men ändå fick jag känna så mycket, vi fick så lite tid men ändå så räckte det för att jag skulle känna precis det som så många letar efter i så många år.

Jag är säker, jag vet, jag kan garantera att jag känner det, jag kan lova, jag kan skrika ut till hela världen att det är du, bara du och ingen annan för jag är säker, jo jag är så säker.

Så få gånger visade mig bara hur mycket bättre du är, så få gånger visade mig bara vad som fattades innan, så få gånger gav mig klarheten i vad jag letat efter alla dessa år.

Världen är så stor ändå, den visar oss så mycket och den gav mig dig, jag har fått kämpa, jag kanske får fortsätta kämpa men det är värt varenda liten sekund så länge jag vet vad målet är, mitt mål, du...

Tills vi står där, ska jag vara din vän, jag ska vara den som lyssnar, den som förstår, den som vill finnas tillhands. Jag vill vara den du ser på, den handen du vill hålla, den du vill krama, den du vill vara med, tills den dagen då vi båda står där tillsammans, på rätt sida, på rätt håll, när allt är rätt, då blir inget fel för jag ska göra allt och lite till, precis allt och lite till.

För jag kommer alltid vara din, jag kommer alltid finnas där, jag kommer alltid helt enkelt vara din, för alltid.

Så lite tid gav mig dig, så lite tid visade mig himlen, så lite tid gav mig en ängel och den ängeln är du. Jag hade tur, sån fruktansvärd tur och jag tackar dig varje dag för att du såg mig, för att du lyssnade när jag sa att jag alltid kommer vara din...
För det kommer alltid vara ditt...


Billy, you sing it like none other!


Don't go changing, to try and please me,
You never let me down before,
Don't imagine, you're too familiar,
And I don't see you anymore.

I would not leave you, in times of trouble,
We never could have come this far,
I took the good times, I'll take the bad times,
I'll take you just the way you are.

Don't go trying, some new fashion,
Don't change the colour of your hair,
You always have my, unspoken passion,
Although I might not seem to care.

I don't want clever, conversation,
I never want to work that hard,
I just want someone, that I can talk to,
I want you just the way you are.

I need to know that you will always be
The same old someone that I knew,
What will it take till you believe in me,
The way that I believe in you?

I said I love you, and that's forever,
And this I promise from the heart,
I couldn't love you, any better,
I love you just the way you are.

I don't want clever, conversation,
I never want to work that hard,
I just want someone, that I can talk to,
I want you just the way you are.The hardest part..

Att ge upp, sluta kämpa, veta att man måste släppa taget.

Att känna hur allt lämnar en, att veta att du förlorar, att det inte spelar någon roll längre vad du än gör.

Att se henne gå, aldrig en blick tillbaka, hur hon glömmer, glömde, glömt.

Återgå till en vardag där allt bör vara normalt, ge upp när hjärtat blöder, försöka le när allt man vill göra är att ställa sig på knä och gå sönder...And the hardest part
Was letting go, not taking part
Was the hardest part

And the strangest thing
Was waiting for that bell to ring
It was the strangest start

I could feel it go down
Bittersweet, I could taste in my mouth
Silver lining the cloud
Oh and I
I wish that I could work it out

And the hardest part
Was letting go, not taking part
You really broke my heart

And I tried to sing
But I couldn't think of anything
And that was the hardest part

I could feel it go down
You left the sweetest taste in my mouth
You're a silver lining the clouds
Oh and I
Oh and I
I wonder what it's all about
I wonder what it's all about

Everything I know is wrong
Everything I do, it's just comes undone
And everything is torn apart

Oh and it's the hardest part
That's the hardest part
Yeah that's the hardest part
That's the hardest part

An oldie for ya..
For someone that always was..

Han tog fram en lapp ur sitt slitna skåp, han hade sparat den sen urminnestider.
Han minns hur hon va på den tiden, hur dom skrattade ihop.
Han minns även den första blick hon gav när dom sågs.

Han minns henne som att det var igår, dagarna hade glidit ifrån honom och tiden likaså. Sanningen var den att lappen var det enda han hade från henne numera, han hade tappat bort henne. Allt han mindes fanns inom honom, lappen hade han för att känna henne, blunda och se henne framför sig.

Han strök fingrarna över det knögliga pappret, blyerts som smetats ut över ett torrt och skärt vitt papper. Han visste att texten som där stod var direkt från hjärtat, han visste det för att han intalat sig det i flera år. Varje dag tog han en titt, varje dag sneglade han mot skåpet där han förvarade just denna bit av papper.

Vem var hon?
Han tvekade över att säga hennes namn, han var rädd att glömma henne, rädd att förlorade de gånger dom tittat åt varann.

När han såg ner på lappen han dränkt i tårar, lappen som fläckats av hans känslor sen det skrevs. Texten som förmedlade hur och vem han var, han ville glömma allt samtidigt som han ville minnas varenda liten sekund.

"Jag tänkte på det innan.. att jag kommer säkert komma till en punkt när jag ångrar allt detta när man ser dig ta hand om den där tjejen som du kommer hitta. Se hur bra du tar hand om henne och hur mycket du tycker om henne.. men du är en underbar kille och du förtjänar en riktigt bra tjej.."

Bland all utsmetad blyerts, torkade tårar syntes detta, hennes egna ord med sorg i hjärtat. Han minns det som igår fastän det var flera år sen, han kan aldrig släppa det för dagen den går.

Varje vaken sekund fanns hon hos honom, han förlorade aldrig skärpan, han gav aldrig upp. Skulle någon fråga honom idag så har han nog än inte gett upp.

Varför sköt han inte bort det, gav upp eller bara övergav allt?

Många kanske tyckte han va naiv, fånig eller korkad.
Andra såg att han älskade henne, att hans andetag var för hennes skull.

Varje gång han tittade ner mot pappret så såg han henne framför sig, hennes leende, de där kristallklara ögonen som endast fanns i ett exemplar, hennes röst som inte gick att missta.

Han saknade alla de små sakerna, de som aldrig sågs, det som knappt fanns.
Varje dag kände han när han satt där med pappret i sin hand hur hennes beröring var, hur hon doftade och hur hon brukade tala till honom.

Han saknar henne, han saknar henne innerligt, varje dag, varje timma, varje minut till varje sekund i hans eländiga lilla liv.

För utan henne fanns det inget kvar, ytligheten stod utanför dörren, redo varje gång han gick utanför, det fick han att glömma för en sekund men ett andetag senare hade hon letat sig in i hans hjärta igen, där hon hörde hemma.

Två gånger fick han se henne och två gånger var allt som krävdes för att han skulle se sin framtid, han visste vad han ville utan att ens säga det, han visste vem hon var utan att fråga, han visste vem han ville bli utan att ens blinka.

För allt han ville var att bli din....RSS 2.0