Seeing you...

Jag sitter på det lilla berget som ser ut över Åkersberga, solen ligger längst husbyggnaden några hundra meter framför mig. Känner en småkall vind längst min rygg, solens sista strålar håller mig varm när kylan angriper.

Jag ser tillbaka på mitt liv, alla jag mött i mina dar, alla hjärtan jag sårat, vilka man har lämnat vid vägkanten och vänt utan att bry sig. får jag betala för mina misstag nån gång? Får jag känna hur det svider att förlora nåt jag så gärna vill ha?
Jag har ju förvisso förlorat en hel del men ibland känns det som att de inte tar slut, det ska känns riktigt ordentligt innan han där uppe är klar med mig.




Sittandes på stenkullen, mitt på den stora ängen, bland det höga gräset satt hon, solen höll på att gå ner längst horisonten, hon sitter ensam där, tänker på vad jag gör.

Hon såg när jag gick min väg längst den långa grusvägen, jag traskade i rask fart för ja ville hinna hem innan solen gick ner, ändå ville jag stanna kvar där å se när solens sista strålar lämnade hennes vackra ansikte och det ersattes med mörkrets mystik.

Sista timmen i ljuset tänkte hon och ställde sig upp, blundade medans solen värmde hennes vackra kinder, dom där silkeslena tingen som jag berättat om tidigare. När strålarna försvann så lämnade hon kullen för att istället börja färden hemåt, hon gick oxå hem längst grusvägen. Väl framme så satt jag där, på hennes veranda, hon undrade vad jag gjorde där eftersom jag sagt att jag skulle gå hem, då sa jag bara.

Varför skulle en förälskad själ vilja skiljas från dig.
Varför skulle en förälskad själ vilja sova ensam
Varför skulle en förälskad själ vilja öppna ögonen när du inte ligger strax intill
Men framförallt varför skulle jag inte vilja dela varenda sekund hos dig när du står där så vackert och så oskuldsfullt...

Vi gick in och det var den underbara dagen..

Kommentarer
Postat av: Jonna

värst vilka romantiska texter du skriver nuförtiden då :)

2008-06-26 @ 17:19:16
URL: http://vackerheten.blogg.se/
Postat av: Ullis

Jo jag har de :P varför trodde du att jag inte har de?

2008-06-26 @ 21:45:08
URL: http://ulrikalinde.blogg.se/
Postat av: Lm

Vet du vad? Tror inte man sårar något medvetet, man kan nog inte gå igenom livet utan att såra någon. Och bli sårad. Och om man sårar vänner, så gör man kanske det i ett invant självdestruktivt mönster. Alltså lite som meningen "Om man inte älskar sig själv så kan man inte älska någon annan" Självdestruktivitet är jättesvårt att bli av med! trust me i know!



Du är en grym bloggare! Älskar dina texter.

2008-06-26 @ 21:57:38
URL: http://lindamariesliv.blogg.se/
Postat av: Ullis

Fattar inte din mening , tror den blev lite fel :P men asså de va inte oskar jag fick sms av och de är inte alls han jag syftar på i inlägget.

2008-06-26 @ 22:08:00
URL: http://ulrikalinde.blogg.se/
Postat av: Jonna

jaså ..? vad?

2008-06-26 @ 22:09:19
URL: http://vackerheten.blogg.se/
Postat av: Jonna

det visar sig :) man vet aldrig :P

2008-06-26 @ 23:36:06
URL: http://vackerheten.blogg.se/
Postat av: Ullis

vadå vad är de för mennign med inlägget? ja skrev ner mina tankar på samma sätt som du gör :S ja de har hänt. vad är de för stadium du pratar om?

2008-06-26 @ 23:37:33
URL: http://ulrikalinde.blogg.se/
Postat av: Ullis

Det har ju hänt, men aja nu skiter vi i de :P

2008-06-26 @ 23:58:31
URL: http://.ulrikalinde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0